Referat fra 09. 03.

Postet av Old Boys den 9. Mar 2019

Mars er mars, og lørdag morgen var plutselig preget av våt snø med vanskelige kjøreforhold. Det påvirket ikke frammøtet til oldboystreningen i det hele tatt, for 23 glade gutter var på plass da kampen om poengene startet etter først å ha drukket kaffe. For andre helg på rad var De Gule best. Hele 18 poeng oppnådde det klassiske laget, mens rødt og blått humpet etter med 16 og 8. 

De Blå er inne i en blindgate. Nå er det stang ut, etter å ha kjørt karusell med alle for en måned siden. Slik er det med fotballen. Se bare på Real Madrid! De blå guttungene prøvde alt, til og med å sette Frode Z. i forsvar, uten at det hjalp i det hele tatt. 

De Røde var solide, og Torfinn og Michael brukte alle midler for å oppnå det de ville. Michael ble taklet av referenten (som straks fyller 64), og utbrøt at han skjønte ikke at det var mulig å bli så dårlig. Slik driver man psykisk krigføring der i gården. Ellers var stemningen god hos De Røde, og mangel på raserianfall kom nok av at Rune Ullared hadde dratt på fjellet.

De Gule er litt av et lag. Lørdag var verken Ulf eller Dag Morten spillbare, men begge var på plass for å støtte de andre. Ulf var stødig lagleder, mens Dag Morten kastet glans over arrangementet. Iver var gjestespiller, og han er fremdeles en talentfull gutt med masse fotball i bena. Morten, Bjørn Christian og Bjørge viste fram de beste utgavene av seg selv, mens Kjetil var helt suveren. Til og med referenten hadde en bra dag, helt til han fikk selvtillit. Da gikk alt over styr, og han ble plassert på tribunen. 

Hva så med dommeren? Trygve er i fin utvikling. Han må være den dommeren som er mest ulik den han var som spiller. Nå er han både ettertenksom og sympatisk!

Som vanlig var det kaffestund, og det er fint at folk tar seg tid til dette. Her kan triumfer nytes, og misforståelser oppklares. I tillegg er det jo vinutlodning, og denne gangen var det referenten som var den heldige. Det var i hvert fall ikke noen bestemannspremie!

God helg til alle!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline