Referat fra 02. 03.

Postet av Old Boys den 2. Mar 2019

Toppidretten er i vinden om dagen, med fantastiske norske prestasjoner i VM, men hver gang oldboysgjengen møtes i Tistedalshallen snakker vi også om toppfotball. Sannsynligvis er det her byens beste fotball spilles, mens sola langsomt stiger opp på lørdagsmorgenen.

Slik var det også lørdag, og det klassiske gule laget viste at det fins et liv etter døden ved å vinne serierunden med 16 poeng, tett foran De Røde med 14 og de blå serielederne med 13.

Etter tre måneders fravær på grunn av ribbensbrudd var John Harald på plass igjen, og både han og lagkameratene var nok usikre på hvordan dette skulle gå. I første kamp slo han til med en slepen teknisk langpasning som resulterte i scoring, noe som gikk rett til hodet på ham. Uansett var det fint å ha ham tilbake på parketten, selv om det blir mange frispark ut av det hele.

På rødt lag dukket det opp nok en “comebackkid”, nemlig Iver. Han har hatt problemer med bakfoten, men gjennomførte lørdag kampene stødig, og uten smerter. Velkommen tilbake. Ellers var det oppsiktsvekkende å se en Rune Ullared som bare var blid, og som nesten ikke lagde frispark. Her har det skjedd noe de siste fjorten dagene.

De Gule, med åtte spillere på plass, hadde en eventyrlig formiddag. Kjetil scoret etter årets fineste raid, og det sier ikke lite! Det er ingen overdrivelse at vi her snakker om Messi- klasse! Morten viste tæl ut av en annen verden da han lot målstolpen kjenne hva en målscorer ønsker seg, mens Hans Petter vant nesten alt av dueller. Helt i andre enden av skalaen har vi referenten. I treningas siste kamp presterte han å gjøre tre målgivende tabber i løpet av to og et halvt minutt, før han ble geleidet av banen. I garderoben etterpå overhørte han at lagkameratene snakket om eget rom på det nye Bergheim. 

Helt til slutt var det kaffe og vinutlodning for 22 gode kamerater. Her var det Anders som ble vinneren, til stor applaus. Dermed var det slutt for denne gang, og referenten ønsker alle en riktig god helg!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline