Referat fra 09. 02.

Postet av Old Boys den 9. Feb 2019

En ny lørdagsmorgen er gjennomført av 21 oldboysspillere i alle aldre i Tistedalshallen. De fleste er med og spiller, men lørdag var Jan Egil der for å sykle, John Harald for å kommentere det meste på en høylytt måte og Trygve for å dømme. Alle skal med!

Nok en gang var De Blå best med 16 poeng, mens både gult og rødt lag fulgte brukbart opp med 11 hver. Dermed øker De Blå ledelsen på maratontabellen, men det er lenge til mai.

De Blå spilte som vanlig sikkert og elegant, og Trond N. blir bedre og bedre, selv om han nå er på lavkarbodiett, etter å ha lagt på seg 25 gram! En som stadig imponerer, er Frode. Han var keeper i ungdommen, men har nå blitt en farlig spiss, med ekstreme ferdigheter når det gjelder å være et sikkert oppspillspunkt. Slik kan det gå når man er i et miljø hvor flere kan mye om fotball (les Ulf og referenten).

Hos De Gule var det også mye å glede seg over. Etter å ha slurvet fælt med oppvarmingen, kom etter hvert Kjetil i gang, og da gikk det unna. En annen guttunge på laget, Hans Petter, presterte å forsove seg, slik at han kom halsende inn i hallen ti minutter for sent, uten sko! Dette blir det nok en styresak ut av. Ellers spilte alle rimelig bra, med unntak av referenten som etter hvert gikk og satte seg på tribunen.

Blant De Røde imponerte Frank med utsøkte prestasjoner, selv om han var full av medisiner. Han stod for dagens flotteste målgivende pasning, samt noen susende scoringer med hodet. Når det gjelder Rune, så må han også denne gang få noen egne linjer. Lørdag var det “Sinna-snekker`n” vi fikk se, da det rablet totalt for ham da Trygve blåste frispark for dytting. Noe enda mer alvorlig var det at han åpnet dagen med å ta tak i referentens ene øre, slik at referenten skal slutte med disse skriveriene. Det kommer ikke til å skje!

Som alle lesere forstår, er det ikke bare, bare det som skjer på morgenkvisten hver lørdag. Gudskjelov avslutter vi alltid med en trivelig kaffestund, med vinlotteri som dagens virkelige høydepunkt. Dagens glade vinner ble Reidar, som på grunn av ekstrem vinnerlykke har fått tilnavnet “Vinkongen”.

God helg til alle!

Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline