Referat fra 26. 01.

Postet av Old Boys den 26. Jan 2019

19 mann var på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, til nok en dyst om poeng, men også for å ha det moro og hyggelig. Det blå laget var også denne gangen klart best med hele 27 poeng, mens De Røde og De Gule endte på henholdsvis 10 og 7. Dermed ser det lyst ut for De Blå på maratontabellen. 

De Gule manglet viktige brikker, og det ble for mye forsvarsspill mot overmakten. Helsvart var det likevel ikke. En trøst er det tross alt hvis man selger seg dyrt, selv om man ikke får spillet til å stemme. Hva var dagens gule øyeblikk? Det må være da Dag Morten driblet som bakerste mann, mistet ballen og falt overende, med påfølgende svømmetak inn mot eget mål. Etterpå skrev han kontrakt med Ulf om at slikt aldri skal gjenta seg!

De Røde fikk en dramatisk start, da Jan S. på oppvarmingen økte farten på joggingen over banen på tvers, med den følge at baksiden av låret følte seg mishandlet. Resten av treninga ble tilbragt på tribunen for hans del. Ellers var Michael på plass igjen, og han spilte helt forferdelig inntil de to siste kampene, da han briljerte stort med geniale involveringer. En som ikke briljerte, var Rune. Først var han nok en gang i klinsj med gult lag om et mål skulle godkjennes eller ikke. Dermed har han fått enda et kallenavn, nemlig “Jukse-Rune”. Som man reder, ligger man! Etterpå dyttet han til Dag Morten (også kalt “lov og orden”). Det kunne gått helt galt, men som den sindige og avbalanserte spilleren han er, bet Dag Morten det hele i seg!

De Blå var altså i en egen divisjon, og det er lenge siden noe lag har spilt så flott fotball som guttungene gjør nå. Antagelig må man helt tilbake til det gule lagets glansperiode i forrige århundre. Spenningen nå er hva som skjer når John Harald omsider vender tilbake med friske ribben. Uansett var man lørdag svært fornøyd på rødt og gult hold at De Blå ikke oppnådde full poengfangst, som er 30 poeng. Det er jo måte på alt!

Hva så med vinutlodningen? Også der markerte Rune seg, da han for andre helg på rad ble den glade vinner. 

Helt til slutt skal referenten informere om at det ikke blir trening 23. 02. For øvrig: God helg til alle!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline