Referat fra 19. 01.

Postet av Old Boys den 19. Jan 2019

Lørdag var det dags igjen; oldboystrening i Tistedalshallen. Kan man ha det bedre?

21 mann møtte opp, kurante som ukurante, unge som gamle. Til slutt kunne man oppsummere 19 poeng til guttungelaget De Blå, 13 til De Røde og 7 til et hardtarbeidende gult lag.

De Gule var preget av at ungdommene Hans Petter og Morten var på fjellet, og at Kjetil måtte kaste inn håndkledet med strekk i leggen. Når da i tillegg referenten slet med smerter i bakparten, måtte det bli en tung spillemessig lag. Alle har all ære av hvordan man løste dette. En for alle, alle for en! Slik skal det være. 

De Røde var slett ikke verst denne morgenen, og Anders var både dyktig og blid, selv om han holdt på å rive ned kortveggen i hallen da han braste inn i den, totalt ute av kontroll. Ellers våknet Rune Ullared skikkelig til live etter en konfliktsituasjon om et frispark. Heretter har han fått enda et fortjent kallenavn, nemlig Sinnasnekker`n!


De Blå var nok en gang på topp, og Frode var tilbake etter lyskeproblemer, noe som resulterte i en mengde mål. Likevel var det noen som foreslo at også han bør få tilnavnet Neymar. Tenk over det, midt i den sportslige framgangen, Frode! Videre var referenten imponert over hvordan det nye stjerneskuddet, Hasse, taklet konflikten med Sinnasnekker`n om frisparket. Han bet hele greia i seg, og fortsatte rett og slett å spille videre. Verden hadde vært et bedre sted med flere slike guttunger.

Til slutt var det vinutlodning, og jubelen stod i taket etter at Rune ble dagens glade vinner. Han utbrøt spontant at dette var fortjent, og det er referenten helt enig i.

En liten melding helt på tampen: Oldboysgjengen skal til Sverige 6. april for å spille europacup. Hold av denne datoen, som også sammenfaller med Styrets (Ulfs) 66-årsdag. 

Nærmere informasjon og opplysninger om påmelding følger.

Her hadde referenten tenkt å sette punktum, men noen linjer fra Henning Kvitnes dukket opp da tankene om det gule laget dukket opp igjen:

Det er solskinn nok til alle

og i regn blir selv keiseren våt

vi skal reise oss, vi skal falle

som bølger under samme båt

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline