Referat fra 12. 01.

Postet av Old Boys den 12. Jan 2019

Inkludert John Harald og Jan Egil, som for tida er helt ukurante rent fotballmessig, møtte 20 mann til ny serierunde i Tistedalshallen lørdag morgen. Som vanlig var kampen om poengene mer enn intens, og denne gangen skjedde det også mye ingen så komme. For det første kollapset De Røde fullstendig, med to fattige poeng, samt to scorede mål, hvor det ene var et selvmål fra gulingen Dag Morten. Forrige gang hadde det samme laget 25 poeng!

De Gule kjempet til seg 17 poeng, mens De Blå, som var svekket av sykdom, ble dagens seierherrer med sterke 21.

Allerede ti på åtte startet egentlig dramatikken. Plutselig, midt under kaffen, ble Ulf borte. Referenten ble sendt ut på en leteaksjon, og Ulf (Styret) ble raskt funnet ute på parketten, i fotballdrakt, klar til dyst. Først var referenten inne på tanken om at kone Anita måtte komme og hente ham, men Ulf insisterte på at det ikke hadde rablet for ham, og at han skulle spille. Det gjorde han også, uten å gjøre en eneste feil. Det hjelper å bli operert!

Fra spøk til alvor: Vi ønsker Ulf tilbake, og selv om han snart blir 66, kan han ha flere gode fotballår foran seg.

Ellers hadde hele det gule laget all ære av innsatsen, og det er slett ikke verst med 17 poeng når fire av åtte spillere er over 60 år.

Hva skal man så si om De Røde? Til tross for en helsvart poengmessig formiddag merket referenten seg Torfinns fantastiske førtimeterpasning som resulterte i mål. Noe slikt har han aldri gjort før. Rødt lag skal også ha ros for god oppførsel, med unntak av Michael, som først dyttet referenten i parketten på en brutal måte, og så senere satte i gang et forferdelig rabalder om et innbilt straffespark. Snakk om ulv i fåreklær!

De Blå har blitt et fintspillende lag, og dette fortsatte også lørdag, selv om Trond E. hadde tatt turen fra Kapp på Toten for å kaste glans over arrangementet. Trond N. spilte med smerter i overkroppen, etter forrige gang å ha blitt dasket på av Dag Morten, men han var likevel glimrende med ballen i bena. 

Helt til slutt var det kaffe i kantina, og stemningen var som vanlig på topp. Stor applaus ble det da Jan S. ble dagens vinner av vinlotteriet. Vel fortjent til en gammel sliter, som fortsatt bruker alle midler for å riste seg løs i motstanderens straffeområde.

God helg til alle!


Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline