Referat fra 05. 01.

Postet av Old Boys den 5. Jan 2019

Et nytt år har tatt tak i oss, og det betyr for oldboysgjengen at nye lørdagsmorgener venter med strøkne pasninger og sterke kommentarer om det som skjer ute på parketten i Tistedalshallen. Slik var det i hvert fall lørdag morgen, og 22 mann fikk oppleve at De Røde våknet fra desemberdvalen og var overlegent best med 22 poeng. De Blå kom litt ned på jorda etter å ha avsluttet 2018 på en imponerende måte. 13 poeng ble det tross alt. Hva så med det klassiske gule laget? Fattige 5 poeng ble fangsten, og lagleder Ulf har begynt å vurdere sin stilling!


De Gule møtte med 9 spillere, og dermed ble det mye bytting. Referenten fant raskt ut at tribunen var et mer velegnet sted for hans vedkommende. Resten av laget manglet både innsats og spillehumør, og da går det ikke. Det går rykter om at lagledelsen vurderer å sende innsatsløse spillere ut av hallen og ned på nedre bane, der slike kan jogge fram og tilbake resten av treninga. 

De Blå manglet også litt gnist, men serverte i perioder flott spill. Espen er i kjempeform, og gjorde det meste riktig, blant annet et vakkert hodestøt som resulterte i mål. Selv fortalte han i pressesonen etter kampene at noe sånt hadde han aldri gjort før!

De Røde var som sagt plutselig i kjempeslag igjen. Alle var glimrende. Frank scoret 3 flotte mål med hodet, og Rune Ullared avsluttet dagens fineste angrep med å score i åpent mål. Michael (med Totti på ryggen!) og Anders er ute etter spill og moro, men Reidar prøver å holde dem på bakken ved å utstøte noen fæle vræl!

Til slutt var det vinutlodning, og til stor applaus ble dagens vinner Jarle på det blå laget. 

God helg alle sammen! Neste lørdag er det nye muligheter.


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline