Referat fra 29.12

Postet av Old Boys den 29. Des 2018

16 mann møtte opp til årets siste trening. Dagens runde var den siste i årets juleprogram, og det blå laget har virkelig utnyttet det tette programmet og tatt over serieledelsen på maratontabellen.

Poengene i dag ble 26 til blått, 11 til rødt og 6 til gult.

Ulf "Mourinho" var etter trening mest opptatt av å snakke om neste lagvalg, og hvor kynisk han skulle være da, for det han så av det gule laget i dag var noe av det verste han har sett...

De rød sliter i motbakke om dagen, men klarte å få med seg mer enn dobbelt så mange poeng som sist. De har for tiden vanskelig for å få satt kula i mål, men kanskje de fikk svaret på hvem som bør spille på topp i dag. Rune bøtta inn mål med flotte flikker, hælspark og headinger, så han kan helt sikkert omskoleres til spiss.

Blått lag har som sagt benyttet juleprogrammet godt, og leder nå maratontabellen etter halvspilt sesong. I dag nærmest okkuperte de banehalvdelen til både rødt og gult lag i det meste av kampene. Jarle og Trond var rett og slett veldig gode i dag, og Espen ryddet godt opp de få gangene gult og rødt yppet seg.

Som vanlig avsluttet vi dagen med kaffe, kameratslig prat og vinutlodning. Dagens vinner av vinflasken ble Morten I.

Godt nytt år alle sammen så ses vi til nye eskapader på parketten i Tistedalshallen om en uke.


Frode   


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline