Referat fra 22. 12.

Postet av Old Boys den 22. Des 2018

Har folk tid til fotball midt i julestria? Ja, i hvert fall oldboysgjengen i TTIF, for 20 i utgangspunktet gode kamerater var på plass i Tistedalshallen tidlig lørdag morgen.

Sportslig ble dette kanskje den mest intense formiddagen så langt i høstsesongen, og det hele endte med 13 poeng til rødt lag og 12 til både blått og gult. Med andre ord var det jevnt og tett, og temperaturen ble i høyeste laget i forbindelse med et omstridt mål. Kanskje vi alle skal roe oss litt ned, folkens?

De Gule var ikke gode spillemessige denne lørdagen, og laget med flust med folk over 60 utrettet lite med ballen i laget. Innsatsen bakover var imidlertid upåklagelig, selv om lagleder Ulf som vanlig hadde mye å utsette på referenten.

De Blå var gode som sist, men mangler fortsatt den lille skjerpinga som for eksempel kan hindre mål til motstanderen 3 sekunder før slutt. Hyggelig var det å ha John Harald tilbake i hallen, selv om han foreløpig må begrense seg til å være en kombinasjon av lagleder og tribunebølle!

De Røde hadde det vi må kalle fullt lag, og Michael fikk inn en tunnelscoring mot referenten og gult lag som plager han som sitter her og skriver! Hvis Michael ikke kan score på en annen måte, bør han rett og slett la være!

Helt til slutt var det årets store vinutlodning, der adskillige flasker skulle fordeles.

Følgende ble glade vinnere:

Morten I. Kjetil, Frode, Bjørn N. Bjørge, Michael, John Harald, Anders (to flasker), Jarle og Hasse.

På tampen vil referenten sende en spesiell hilsen til Tom Hermann, som har vært syk en stund, og samtidig ønske alle en god jul! 


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline