Referat fra 15. 12.

Postet av Old Boys den 15. Des 2018

Frammøtet nest siste lørdag før jul var som vanlig upåklagelig. 20 mann var på plass i grålysningen, inkludert Styret (Ulf) og Dag Morten. Sistnevnte var på julebord dagen før, men det hindret ham ikke fra å møte opp for å kaste glans over arrangementet!

Sportslig ble dagen en stor triumf for De Blå med hele 22 poeng. De Gule hadde ikke hellet med seg, men karret likevel til seg 13, mens De Røde, i en dyp tornerosesøvn, endte på 5.

Den røde gjengen er vant til sportslig framgang, men fikk en alvorlig vekker lørdag formiddag. Alt så egentlig bra ut, men etter at Reidar slo til med en kunstpasning (40 meter) rett på hodet til Michael og i mål, stoppet alt opp. Til slutt skrek man seg til frispark fra De Gule, og fikk på den måten jukset seg til noen poeng helt på tampen. 

De Gule var gode, men ikke heldige. Flere kanonsjanser ble misbrukt, og disiplinen bakover var ikke stabil nok. Oppsiktsvekkende var det at referenten scoret ved å bruke rå styrke foran motstandernes mål. I feiringen etter scoringen dro han av seg trøya og løp veivende foran hovedtribunen, men denne brå bevegelsen førte til strekk i ryggen, slik at resten av treninga måtte tilbringes på sidelinja!

De Blå har hatt mye sportslig motgang de to siste årene, men nå er det noe på gang. Alle på laget var glimrende lørdag, med Hasse et lite hakk foran de andre. John Harald sliter med brukne ribben og kan ikke delta. Samtidig har poengene begynt å strømme inn. Derfor fikk referenten beskjed om å oversende en hilsen fra alle på blått om at John Harald må ta seg svært god tid før han vender tilbake til parketten. Tenk på kroppen først!

Hva så med vinutlodningen? Hasse slo til her også, og var svært fornøyd da han forlot Tistedalshallen med både vin og sportslig suksess i bagasjen.

God helg!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline