Referat fra 08. 12.

Postet av Old Boys den 8. Des 2018

Julestria er i gang, med både huslige og julebordsmessige utfordringer, men det stopper ikke oldboysgjengen i TTIF. 18 humørfylte talenter var på plass lørdag morgen, og både fotballmessige prestasjoner og treffende kommentarer var som vanlig på et høyt nivå.

Det klassiske gule laget, med både ungt og eldgammelt på laget, feide med seg 17 poeng. Det talentfulle, men uferdige blå laget fikk med seg 13, mens De Røde så vidt slet seg til 9. Dermed er det helt jevnt mellom gult og rødt i teten av maratontabellen.

De Røde var som vanlig gode når de hadde ballen, men var altfor ofte i drømmeland når det var snakk om forsvar. Rett og slett oppsiktsvekkende var det at Anders plutselig fikk et raserianfall, etter å ha fått en liten dytt i ryggen. Det tok ikke lang tid før han ble betenkelig lik mange andre på lørdagstreningene våre!

De Blå føler nok at de egentlig er best, men for å bli det, må man i større grad bruke innsiden av hodet. Man vinner aldri en serie hvis man ikke planlegger hvordan man skal forsvare seg. 

De Gule framstod denne gangen som en harmonisk enhet, der til og med lagleder Ulf var hyggelig og jovial. Alle spilte, ut fra sine forutsetninger, bra, men dagens øyeblikk var utvilsomt da Dag Morten lagde mål, i den riktige enden av banen. Etter et sugende og intelligent åttimetersløp, med stadig økende fart, satte han ballen behersket i mål. Det var vel fortjent at hele hallen reiste seg og klappet! Toppfarten i scoringsøyeblikket var så høy at det var umulig å stoppe, så Dag Morten forsvant inn i nettet bak mål, der han måtte skjæres løs som en aggressiv gjedde i garnet!

Nok et høydepunkt fikk vi under kaffen. Jan S. vant vinutlodningen, og det var fullt fortjent etter å ha gjennomført en trening nesten helt uten tjuvtriks. Selve høydepunktet var likevel at vi fikk servert en vidunderlig kringle, som Jorun, kona til Reidar, hadde bakt til alle oss gamle. Referenten har nesten ikke ord, men velger å stjele noen linjer fra Henning for å vise hvor mye vi satte pris på kringla, og ikke minst tanken bak:

“La meg fange deg i en solnedgang

som om det var for siste gang

og male deg med varme ord

så alle vet hvem som bor

i hjertet mitt

i hjertet mitt

i hjertet mitt”


God helg til alle!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline