Referat fra 1.12

Postet av Old Boys den 1. Des 2018

I dag var både hoved- og reservereferent fraværende av forskjellige årsaker. Bjørn Nakken var observert på en veikro på vei til kakeselskap i Oslo, mens John Harald var innom for å se at de blå kunne stille lag før han dro hjem for å legge seg på sofaen og synes synd på seg selv grunnet et par vonde ribben.

Julebordsesongen er i gang så Michael tok en runde for å prøve å få med seg noen lagkamerater, men fikk bare med seg Anders. Andre reiser rundt og leker med Lego så var det kun 15 mann som hadde kommet seg opp til hallen den første lørdagen i julemåneden. 

Totalt sett ble det en jevn runde hvor det blå laget var sterkest med 15 poeng, de rød fulgte med 14 og de gule stoppet på 12 poeng.
Nær sagt som vanlig så krydde det av tekniske finesser og finspill fra både den ene og den andre. Noe av det som ble mest lagt merke til var at Kjetil kunne spille uten skyggen sin mot de blå, dette var noe som helt tydelig forvirret han veldig, for de blå hadde god kontroll på gult lag hele dagen.

Dagens vinner av vinflaska ble Bjørn Christian som en stund trodde det var en bestemannspremie helt til Morten satt han på plass og forklarte at han fikk den for frammøte...

Frode - reserve til reservereferenten0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline