Referat fra 24. 11.

Postet av Old Boys den 24. Nov 2018

Et tynt slør av snø la seg på bakken utenfor Tistedalshallen, og ønsket alle aldrende stjerner velkommen på den siste lørdagen i november. Referenten ankom tre minutter over sju, og da var allerede Trond N. og Ulf på plass. Ulf var på jakt etter kulepennen sin som han mistet på vei ut til bilen forrige lørdag, mens Trond febrilsk prøvde å få skikk på kaffetraktingen. Trond, som fremdeles er en guttunge, hadde ikke fått med seg riktig format på kaffefilteret, og dermed ble det for mye grut i det ferdige produktet. Ulf oppsummerte med at det tar mange år å lære opp nye folk i nøkkelfunksjoner. 

Omsider dukket alle opp, og 22 er ikke noe dårlig tall i den første fasen av julestria. De Røde har nå festet grepet på maratontabellen, for etter 17 poeng på lørdag har de overtatt ledelsen. De Blå, som denne gangen faktisk avsluttet sterkt, endte på 14, mens De Gule på en uheldig dag bør være fornøyd med 11.

Flere trodde at De Gule skulle dominere da Dag Morten måtte ordne noe borte på verkstedet fordi lysken har slått seg vrang. Isteden raknet forsvaret, og Morten skrek at noen måtte hente den tidligere representanten for lov og orden for å ordne opp. Lagleder Ulf lot referenten få gjennomgå i svært tydelige ordelag, og denne laglederen minner mer og mer om Mourinho slik han bryter ned sine talenter psykisk.

Hos De Blå var John Harald ekstremt uheldig da han antakelig brøt flere ribben etter et sammenstøt med Kjetil. Vi ønsker John Harald rask og god bedring. Ellers imponerte Frode med alle typer scoringer, og på slike dager er han ikke lett å hanskes med. De Blå blir nok skumle etter hvert som sesongen utvikler seg, for her er det mange gode spillere!

De Røde var nok en gang solide. Dette laget vinner også når spillet er dårlig, og denne gangen viste Torfinn seg fram som en typisk matchvinner. Broren Reidar var akkurat passe desperat i duellene, mens Jan S. brukte kroppen sin på den vanlige usportslige måten.

Som alltid var stemningen høy under kaffen, og dagens glade vinner ble Torfinn, etter at Trygve, som kom på besøk for å kaste glans over arrangementet, stod bak trekningen.

Det var det for denne gang. Referenten slikker sine sår, og ser fram mot nye sportslige utfordringer neste lørdag. 

God helg!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline