Referat fra 17. 11

Postet av Old Boys den 17. Nov 2018

Inkludert Ulf og Jan Egil på tribunen var 24 mann på plass i Tistedalshallen for å kjempe om poeng, og samtidig ha det så moro som bare oldboysgjengen kan!

De Røde var denne lørdagen klart best med 20 poeng. Så fulgte De Blå med 13, mens det klassiske gule laget så vidt skrapte sammen 9.

De Gule hadde fullt oppmøte med hele 9 spillere. Det fungerte dårlig, for det ble for lite spilletid på alle. Referenten satte seg tidlig på tribunen for å forhindre en sportslig katastrofe, men dessverre er det ikke alle som har det samme sunne bondevettet. Et eksempel er Dag Morten. Han gikk først og dusja da det var igjen en halvtime, og alle som satt igjen på benken var enige i at det var altfor sent! Uansett var innsatsen god, men svarte dager har jo alle lag i hele verden, også de aller beste.

De Blå åpnet i stor stil, men som vanlig var kruttet brent etter 45 minutter. Hasse utmerket seg ved å vise fram en helt ny forsvarsfinte. Han finta heading, og brukte etterpå egen målstolpe som vegg, før han satte i gang et nytt angrep. Ingen har sett noe sånt før. Ellers var Trond E. nok en gang på plass, etter å ha kjørt fra Kapp på Toten 04. 30 om morgenen. Han er uten tvil tidenes mest sympatiske oldboysspiller, og krydret dagen med to flotte mål i blå trøye, med en blå trøye påskrevet Pirlo! 

De Røde var gode og heldige. Flere kamper ble avgjort i de fem siste sekundene til rød fordel. Alle på laget fortjener ros, men referenten merket seg at Frank avsluttet treninga på en utmerket måte, både med avanserte mål og pasninger. Michael Neymar var også i slag, selv om det ble mange svalestup ned på parketten for å lure til seg straffer og frispark. 

Helt til slutt var det vinutlodning, og Reidar kunne krone en rød superdag med ei fin flaske rødvin. Oppsiktsvekkende var det at også John Harald delte ut en premie. Den var fra John Haralds svigermor til, ja hold dere fast, til Dag Morten for vel utførte tjenester! Hva er det som foregår?

Dermed kunne vi dra hver til vårt, og referenten kjørte hjem til Klepperveien, samtidig som han søkte trøst etter en gul miserabel dag. Han satte på Henning Kvitnes` siste CD, og kjente igjen sitt eget gule lag gjennom disse praktfulle linjene:

“Vi har gått med ensomme skritt

Midt i en flokk mot en skrent

Med åpne blå øyne som nekta å se

at bruene bak oss var tent”

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline