Referat fra 03. 11.

Postet av Old Boys den 3. Nov 2018

Den første lørdagsmorgenen i november var en grå tåkemorgen, men hva gjorde vel det for oldboysgjengen som møttes til nok en trening. 18 grånende talenter var på plass, til glede og besvær for hverandre. Disse lørdagene er en nødvendighet for oss, fordi det er den eneste dagen i uka menn i sin beste alder kan oppføre seg så dårlig man bare vil, uten konsekvenser. Det følgende er referentens hyllest til hele gjengen, med god hjelp av Henning Kvitnes:

“Det fins safirer og diamanter

pakket inn i grått papir

som fyller dagene med latter

og jordnære, befriende flir”

Hva så med poengene? De Røde slo tilbake fra forrige gangs fiasko med 15 poeng.

Et desperat kjempende gult lag endte på 12, mens guttungene hos De Blå måtte nøye seg med 11. 

De Blå har nå et ungt, lovende lag, men hadde slett ikke hellet med seg denne lørdagen. Forsvarsspillet har blitt bedre, men Hasse presterte å tulle bort ballen 12 sekunder før slutt i en av kampene, noe som selvfølgelig ferske spillere i 40-åra ikke kom over. Ellers merket referenten seg at John Harald scoret på en feildømt straffe, så vidt det var!

De Gule hadde nesten ikke ballen, samtidig som Kjetil nesten hadde måltørke. I tillegg fortalte Ulf (lagleder og Styret) med god hjelp av den mentale medløperen Dag Morten, at hvis referenten hadde sett seg selv i aksjon på treninga, hadde han gått og hengt seg…. .

Slik bygger man opp talenter hos det klassiske gule laget!

De Røde var som sagt tilbake på rett spor. Spennende var det om Reidar var like sinna som forrige gang, og om Michael endelig skulle slutte å filme. Et stort pluss til begge for positiv utvikling. Ellers presterte Frank å mæle ballen opp i taket, slik at den satt fast. 

Under kaffen helt til slutt var stemningen som vanlig på topp, og jubelen stod i taket da en av de sympatiske på blått lag, Frode, ble dagens vinner av vinutlodningen. 

En viktig melding helt på tampen:

Neste lørdag er det ikke trening. Lad opp til den 17. isteden!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline