Referat fra 27.10

Postet av Old Boys den 27. Okt 2018

Med 17 spillere og støtteapparat ble lørdagens runde en skikkelig temperamentsbølge, som for øvrig gikk langt ut over Tistedalshallens fire vegger. Med hovedreferenten på tur til Oslo for å lage barnebursdagsgelè (Bjørn kjørte visst fra Klepper ved 05-tida for å være klar til kl 17! Det er jo langt til Oslo, så det legges inn flere pauser underveis) måtte Ulf helt alene forsøke å coache det Gule laget – og det sier seg selv at det må jo gå skeis.....

Poengene i dag ble 20 til Blått, 13 til Gult og stusselige 9 til Rødt lag.

Blått lag fikk en normal start med "få" poeng, men etter at Trond N måtte reise ved 9-tida, så vant Blått lag resten av kampene denne runden og ble klare rundevinnere. Flere på Blått snakket om at det er kanskje greit at Trond N går kl 9 neste runde også.... Uansett ble det en bedre lørdag enn «normalen» for Blått, og når Espen og Hasse serverer baller til Frode på riktig fot (venstre!) så rulla målene etterhvert inn.


Gult lag startet bra i dag, men etter uttalige forsøk på å jukse til seg poeng uten å lykkes, så gikk det faktisk så langt at Styret (Ulf) omgjorde regelverket til egen fordel. Dette er rett og slett en katastrofe for toppidretten vi utøver, og etter en diskusjon nå i ettertid med dommer Hobber Nilsen i NFF så vil NFF ta saken videre til FIFA slik at det en gang for alle blir satt en stopper for slike hendelser. Det kan faktisk være snakk om flere års utestengelse og poengstraff ! I tillegg er det en ufattelig dårlig gest overfor Jan S som briljerte foran mål med Messifinter og scoring, for deretter å få et massivt trykk fra Gult lags benk om at dette ikke var en scoring.

Selv den normalt stødige Reidar bruste opp i fyr&flamme ved denne hendelsen, og Trygve som kom inn døra til Tistedalshallen akkurat da, hørte høylytt bråk fra utsiden av hallen... Trygve kommenterte kjapt med at ; «Ja, det er jo helt likt seg her gitt...»

Alt var riktignok ikke katastrofalt for Gult i dag, da Morten fortsetter å bøtte inn mål, og når han ikke scorer selv så serverer han Bjørge som scoret flere mål i dag !?!?!


På Rødt så slet de med å få poeng i dag, selv med Frank i godt slag på midtbanen, men de måtte låne spillere gjennom hele runden, og det ble enda verre når både Jan S og delvis Rune måtte gå av pga skade og de endte opp med kun 9 poeng som gjør at Gult lag drar i fra på tabellen.


Som vanlig ble runden avsluttet med gode og høylytte diskusjoner, og Bjørge kunne (igjen !!!!) ta med seg gevinsten fra vinlotteriet hjem.


Igjen oppfordret Dag Morten de fleste til stede om å ta en tur i Asak kirke i morgen kl 11. Vel møtt.


John Harald

Reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline