Referat fra 13. 10.

Postet av Old Boys den 13. Okt 2018

Oldboystreninger på lørdag er for morgenfugler, og da referenten kom til Tistedalshallen lørdag, var klokka ti over sju, og Ulf satt alene i bilen og ventet på at hallen skulle låses opp. Noen minutter etter kom den nye ansvarshavende, Trond N., luskende over plassen med baller og utstyr. Han ble møtt av en hoderistende Ulf, som selvfølgelig måtte si at slik går det når guttunger får ansvar!

Etter hvert ble kafeen fylt opp, og i alt ble deltakelsen på 15 mann. Poengmessig slo De Røde til med 18 poeng foran De Blå med 14. Serielederne, De Gule, kjempet seg til 7 poeng, og var fornøyd med det.

Med jevne mellomrom må referenten fokusere ekstra på hvordan folk oppfører seg under kampen om poengene. Hvis man ikke er opptatt av dette, er det fare for at hva som helst kan skje. 

Hos De Gule er det ingen som fortjener å havne på en verstingsliste. Lørdag var laget sterkt offensivt svekket, men til tross for kun ett scoret mål, var det ingen som sa et vondt ord til hverandre. Selv lagleder Ulf kom med oppmuntrende tilrop, til og med til referenten! 

De Blå er det verre med. John Harald hadde flere umotiverte overfall, blant annet på Anders nede i hjørnet, men Anders tok det med et smil. Meget imponerende! Trond N. ser jo snill ut, men her er det snakk om ulv i fåreklær. Et eksempel er at han holdt armen til referenten i et fast grep i angrepssonen, uten at referenten hadde gjort noe særlig først. Ellers er Trond fæl til å skrike og skråle om straffe, uten at noe spesielt har skjedd. En motvekt mot disse to verstingene er Espen. Han lagde, i følge han selv, sitt hittil første frispark, og sa til og med fra. 

De Røde pleier å oppføre seg bra, men det er hvis Michael jobber. Lørdag var han på plass, og dermed var det hele i gang. Han er jo egentlig et talent, men maken til filming, sukking og stønning. Hvis han ikke tar skjea i en annen hånd, kommer han til å få tilnavnet Neymar, og det er det jo ingen som vil ha!(?).

Helt til slutt var det vinutlodning, og denne gangen ble vinneren en av årets “rookies”, nemlig Hans Petter. Han er både sportslig og oppførselsmessig en klar forsterkning i spillergruppa, sammen med flere andre. En av dem er Anders, som i et uheldig (?) øyeblikk måkte ballen rett inn i det kroppspunktet som referenten, og alle andre fotballspillere frykter mest. Han kom til og med og ba om unnskyldning, noe som slett ikke skjer så ofte når denne gjengen er samlet!

Ikke trening lørdag 20.okt!!!!

God helg!                        

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline