Referat fra 6.10

Postet av Old Boys den 6. Okt 2018

I siste høstferiehelga stilte det 17 mann til dyst i Tistdalshallen lørdag morgen, og da Rødt lag kun stilte med 3 spillere pga de andre var på jakt, høstmarked og Ullared (Rune) så ble det 0 poeng på de Røde til stor glede for de andre lagene.

Poengene denne runden ble 15 til Rødt (men fikk 0 pga få spillere), 14 til Gult og 12 til Blått, og Gult lag drar ytterligere i fra på tabellen.


Gult lag fikk en meget heldig start da Kjetil hadde 15-16 touch på ballen i fart før han satte ballen i mål mot Blått lag i første kamp og heldig dro med seg 3 poeng! Ulf coachet i tide og utide, og han coachet til og med egne spillere som var på utlån til de andre lagene, og det kom tydelig frem at de absolutt ikke måtte finne på å prøve noe som helst positivt for å bidra til mål eller seiere... Makan til usportslighet skal man lete lenge etter! Når Jan F «misser» på åpenbare sjanser når han er på utlån, Morten I påstår at Blått lag scorer selvmål når han selv setter den i kassa, og i tillegg Bjørge scorer flere mål .... Ja, da blir det bra med poeng. Dag Morten ble visst også kasta ut midtveis i runden av Ulf pga svake prestasjoner....


Rødt lag med Frank, Reidar og Jan S måtte låne spillere gjennom hele runden og ingen forventet mange poeng til de Røde i dag. Men de ble rundevinnere med innleide og noen hvisket at de har vel knapt vært bedre noen gang.... De scoret i alle fall flest mål i dag, begge veier og hadde vel nesten flere selvmål enn mål.... Reidar styrte bak, Frank styrte midtbanen og Jan S bøtta inn mål så helgen er vel reddet for den gjengen?


Blått lag hadde et godt fremmøte, og både Morten S, Hasse og Espen skal ha ros for å stille opp selv med skader som gjør at de egentlig ikke burde spille! Her har mange mye å lære ift lagmoral! Dog onde tunger nevnte at Hasse later som om han er skadet slik at han kan få spille spiss og score mål...... Med Trond N og Jarle i storslag så stoppet det allikevel på bare 12 poeng, og noe skyldes nok at Jarle måtte gi seg med lyskeproblemer etter en durabelig kamp om ballen med Bjørn Christian.


Etter runden var det som vanlig kaffe med gode dialoger og Dag Morten kunne glise stort etter fortjent å ha vunnet vinlotteriet – eller var det bestemannsprisen?

Som en stolt representant for Asak Menighetsråd oppfordret Dag Morten for øvrig alle til å delta på gudstjeneste i morgen kl. 11.00 – møt opp !


En siste kommentar må gis til Ulf da han er noe «høy» på både seg selv og eget lag : «Hovmod står for fall»!

Hovmod regnes for øvrig som en av de syv dødssyndene i katolsk teologi, og er det motsatte av ydmykhet!


GOD J.... HELG!


John Harald / reservereferent0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline