Referat fra 29. 09.

Postet av Old Boys den 29. Sep 2018

Høsten er her, og det er snart bekmørkt om morgenen, men for “livets glade gutter” på oldboystrening skal det mer til for å holde seg hjemme fra ukas høydepunkt. Egentlig er det riktig å sitere fra byens store artistsønn, Henning Kvitnes, for å beskrive hvor hyggelig vi har det hver lørdag:

“Ja, vi har ingen tid å miste

Resten av livet er starten på et nytt

Glem i går!

La alle knoppene briste

i vår andre ungdoms vår”


Hyggelig er det også å referere at blått lag ble dagens vinner med 18 poeng.

De Gule slet seg til 14, mens et velspillende, men forvirret rødt lag endte på 11. Dermed topper De Gule tabellen etter å ha gjort unna septemberspillet.

De Røde er vanligvis stabile og sindige, men lørdag var ikke alt på stell. Laget tapte alle kampene mot blått lag, mens det hele tida var full skjerping mot gult. En ting lærte nok rødt lag lørdag, og det er at det er de store, tradisjonsrike lagene som får vanskelige dommersituasjoner til å falle ned til sin fordel. Gult lag scoret nemlig i det alarmen gikk, og dermed var det mål. Det hele minnet om Norges håndballdamer mot Sør-Korea i OL, der også Norge fikk godkjent mål. Torfinn holdt på å rable da gult lag fikk målet, men det er det ingen grunn til, Torfinn! Slik er det, slik har det vært og slik vil det alltid bli!

De Gule var gode, men ikke like gode som forrige gang. Om det var hovedreferentens tilbakekomst som var årsaken, er jo ikke helt umulig, men det kan også være slik at det rett og slett går opp og ned her i verden! 

De Blå har hatt en fryktelig start på sesongen, men lørdag kom et varsel om bedre tider. Trond N. var i praktslag, og da strømmer målene inn. Bak på banen var John Harald langt bedre enn han pleier, og selv ikke en sannsynligvis brukket stortå stoppet stoppertalentet fra å utfolde seg. Dagens øyeblikk var likevel da Frode fintet vekk Michael med kunstfinte som til da aldri har vært brukt i Tistedalen, ja kanskje i hele Norge før. Referenten gratulerer med dette magiske øyeblikket, men er også sikker på at han aldri får se finten igjen!

Helt til slutt var det kaffe og utlodning, og Trond N. kronet en gulldag med å vinne en fin flaske rødvin. 

Referenten ønsker alle god helg, før han setter seg i bilen for å kjøre til barndomsbyen Lillehammer, der en årlig guttetur skal gjennomføres. Høydetrening er selvfølgelig en del av programmet.


Bjørn N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline