Referat fra 15. 09.

Postet av Old Boys den 15. Sep 2018

Lørdag morgen var det dags igjen, til sportslig og verbal kappestrid inne på den glimrende parketten i Tistedalshallen. 19 oldboysere var på plass, og alle fikk oppleve alt fra fotballmessige c-momenter til helt håpløse involveringer, akkurat som det pleier å være.

Nok en gang var De Røde best, denne gang med 17 poeng. De Gule oppnådde 15, mens De Blå endte på middelmådige 11. 

De Blå har fått fine forsterkninger gjennom Jarle Knopf og Hasse Naalum, og til å begynne med virket laget helt uovervinnelig. Kvart over ni scoret John Harald to delikatesser av noen mål, og han brukte hele hallen til å hylle egen fortreffelighet. Men, derfra og inn gikk alt skeis. Etter halv ti tok ikke laget et eneste poeng, og som vanlig forsvant samtlige inn i dype depresjoner. 

De Gule startet som vanlig trått, men kom sterkere og sterkere. Kjetil og Morten fikk i gang samarbeidet, og målene flommet inn. Alt så rosenrødt ut helt til siste kamp. Da gjorde referenten en generaltabbe da tretten sekunder gjenstod, og dermed ble det rød seier 2-1, og også sammenlagtseier for dagen. Ulf var rasende på tribunen, men referenten så også at han egentlig var rimelig fornøyd med å ha noe på referenten – i lang tid framover. Det hører med til historien at referenten også meldte forfall til neste trening, og han måtte da finne seg i at laget samlet svarte med stille jubel. Slik er det i toppidretten: ingen kjære mor!

De Røde fortjener honnør. Laget er på grensen til å være sympatisk, men Jan S. har begynt å låse armene til forsvarsspillerne på motstandernes lag. Han begrunnet denne oppførselen med at han ble dyttet i ryggen flere ganger forrige sesong.

Til slutt var det kaffe og vinutlodning, og Styret (Ulf) kunne ta med seg en fin flaske rødvin hjem. Vel fortjent!

God helg til alle!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline