Referat fra 8.9

Postet av Old Boys den 8. Sep 2018

Totalt 17 aldrende oldboysere, både spillere, styre og støttekontakter, var på plass lørdag morgen i Tistedalshallen for å oppleve fotball på høyt nivå.

For andre lørdag på rad var De Røde best med 18 poeng, mens De Gule fulgte tett med 17. Fjorårets jumbolag, De Blå, møtte med tre spillere, og dermed ble det heller ikke telt poeng. 


Med andre ord har De Blå fått en forferdelig start på sesongen, og moralen blir jo ikke styrket av at lagets store strateg, Trond N. faktisk dro på golfturnering framfor å stille opp for lagkameratene. Det ryktes også at noen på laget var for intenst til stede på Elgfestivalen i Aremark, slik at vekkerklokka ikke fikk dem opp av senga! Hvor skal dette ende?

De Gule har slett ikke slike problemer. Her møtes det opp, og man er også i stand til å snu på flisa hvis man opplever motgang. Lørdag fikk laget en fryktelig start, og det ble, fullt forståelig hvisket i krokene om at referenten egentlig burde vært på geriatrisk avdeling på Bergheim, istedenfor å sparke hull i lufta på egen målstrek. Likevel kom det seg etter hvert, og laget avsluttet sterkt. Nå skal det også sies at poengene strømmet ekstra raskt inn etter at Dag Morten gikk og dusjet, men slik skriver vi jo ikke noe om.

De Røde imponerte periodevis, og Reidar var helt fenomenal denne morgenstunden, rett og slett rene blekkspruten når det gjaldt å få tak i ballen.

Hvis noen agenter er på plass i Tistedalshallen, går det nok ikke lang tid før han er på plass for en klubb i en større liga i utlandet!

Ellers var det hyggelig at Yngvar tok seg en tur, etter mye trøbbel med helsa det siste året. Hyggelig var det også for referenten at han ble dagens glade vinner av vinlotteriet! God helg til alle!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline