Referat fra 01. 09.

Postet av Old Boys den 1. Sep 2018

Endelig er vi der igjen! TTIFs oldboysgruppe begynte lørdag på nok en sesong med intens kamp mellom rødt, blått og gult lag. 07. 30 var John Harald, Reidar og Ulf på plass for å velge nye lag, med referenten som kontrollør. Etter første serierunde virker det som lagene er jevne, da rødt vant med 16, gult tett etter med 15, mens fjorårets jumbolag , De Blå, endte på 13.

Uansett møtte 24 mann tidlig om lørdagsmorgenen, alt fra spillere til diverse støttekontakter ( Jan Egil og Trygve). Ulf kom på krykker, etter en nylig hofteoperasjon.

I tillegg må det nevnes at to helt nye spillere gjorde sin debut, nemlig Hans Petter Kirkerød og Anders Fredlund. Begge gjorde et godt inntrykk både sportslig og sosialt. 

Hva skjedde så ute på parketten? De Blå åpnet i stor stil, men for mange forfall gjorde at laget var avhengig av innlånte spillere. Disse skulle jo også spille sine egne kamper, og ikke alle har trent godt hele sommeren. Dermed raknet det mot slutten, og en grinete Trond N. påstod at gule innlånte bare spilte på 70 prosent av kapasiteten. 

De Røde hadde fin flyt, og Michael og Anders F. var ikke lette å hanskes med. Referenten merket seg at Jan S. (som fysisk har stått opp fra de døde etter skadeproblemer) og Michael svidde kanonsjanser fra kort hold. 

De Gule er jo fjorårets suverene mestre, og flere på dette laget er med i år også. Etter en treg start avsluttet man sterkt, og ingen kan avskrive gulingene i år heller. Noe som slett ikke har forandret seg, er Dag Mortens måte å oppføre seg på. I tillegg har han en støttespiller i Ulf på tribunen, som er mye av samme ulla!

Helt til slutt var det som vanlig kaffe og vinutlodning. Bjørge, som nå er vendt tilbake til gult lag, stakk av med årets første flaske. Vel fortjent!


Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline