Referat fra 12. 05.

Postet av Old Boys den 12. Mai 2018

Ingenting varer evig, og det gjelder også for oldboyssesongen. Lørdag var nemlig siste turneringsdag for sesongen 2017/18, og 21 gode kamerater møttes for å markere avslutningen av nok en sesong, preget av høy sportslig kvalitet og humørfylt samvær.

De Gule avsluttet på en verdig måte, selv om seriemesterskapet har vært klart i ukesvis. 20 poeng er sterkt, og De Røde fulgte opp med hederlige 16, mens De Blå så vidt skrapte sammen 5. De Gule har dermed vunnet serien med 87 poengs margin til De Røde og 119 til De Blå, noe som ble feiret med pokalutdeling og bløtekake etter at kampene var over. Referenten ser seg nødt til å gjenta at gjennomsnittsalderen hos gulingene (også kalt Bingobanden) er 57 år, selv om Kjetil er bare 38. Pokalen blir for øvrig oppbevart på hytta til Ulf, der alle kan få studere den nærmere under “fuck off” 25 august.

De Blå avsluttet sesongen slik det har vært i lange perioder, med talentfulle glimt, men også med lange sekvenser av det vi kaller ungdomssløvsinn! Dagens blå øyeblikk var John Haralds volleyscoring med ditto seiersbrøl. Henning fikk oppleve å spille uavgjort i sin aller siste kamp, og det er viktig for alle kamerater å takke Henning for at han har vært den han har vært: en hedersmann til fingerspissene!

De Røde var gode, men mangler evne og vilje til å forsvare seg når det virkelig gjelder. Reidar har vært årets stødigste røding, noe han også var på lørdag. Han har for øvrig allerede lagt skumle planer for neste sesongs utvelging av lag på hytta til Ulf i august. Det er nemlig ingen tvil om sølv er nederlag for det røde laget.

De Gule stilte samtlige 8 mann på plass, og Ulf satte seg da klokelig på tribunen. Diverse kroppsdeler har skrantet fælt i det siste, og han skal bruke sommeren til å skifte ut noen av dem. Trond E. var med den siste treninga, etter å ha hatt en fin morgentur fra Kapp på Toten. Han bor altså på Kapp, spiller på to lag i Nittedal og ett her hos oss i TTIF. Slå den folkens!

Ellers spilte De Gule som guder, selv om det skal sies at det gikk litt tråere hver gang vi stilte med B-laget innenfor den gule gruppa. Kjetil har vært uvurderlig, men også de 6 gangene han har vært fraværende, har det gule laget holdt stilen. Morten har begynt å gå noen kveldsturer, og det har ført til at han blitt en scoringsmaskin, slik han var for en 10-15 år siden. Videre har Ulf vært klok og tapper, for han har egentlig ikke hatt kropp til å spille. Han fortjener en stor takk for at han grytidlig hver lørdag har vært på plass for å koke kaffe til oss. Nå tar Trond N. over den funksjonen, men det spørs vel om ikke Ulf vil være på plass for å påse at alt går riktig for seg!

 Jan F. er rett og slett fotballspiller, og Jon Petter har blitt bedre og bedre for hver trening han har fått være sammen med voksne folk. Dag Morten har også hatt en god sesong, selv om det ikke er mulig å lære ham noe som helst, mens referenten først og fremst har markert seg med coaching i verdensklasse.

Sesongens aller siste vinutlodning fikk vi også med oss før vi gikk hver til vårt, og referenten ble dagens glade vinner.

Til slutt er det en glede å ønske alle gode kamerater, samt lesere rundt omkring, en riktig god sommer. Vi ses 25. august på hytta til Ulf. Nærmere informasjon følger.

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline