Referat fra 28/4

Postet av Old Boys den 28. Apr 2018

Også den siste lørdagen i april møttes slepne og elegante aldrende talenter til kamp om poeng i byens storstue, nemlig Tistedalshallen. 16 spillere var på plass, og det klassiske gule laget var klart best med 18 poeng. De Røde, i ren desperasjon, slet seg til 13, mens De Blå ble jumbo med 9. Dermed er det helt likt på maratontabellen mellom rødt og blått når to serierunder gjenstår. De Gule, med en gjennomsnittsalder på 57 år, leder med 88 poeng, og spillere og ledere har begynt å forberede seg til å ta seg godt ut på seiersseremonien 12. mai!

De Blå møtte nok en gang med bare 4 mann, og det er slett ikke bra at lagets store strateg, Trond N. prioriterte golfspilling når det står om å unngå sisteplass i maratonserien. Slikt kunne aldri passert ustraffet hos De Gule! Likevel glimtet man til med flotte detaljer, og dagens øyeblikk var utvilsomt Espens utsidepasning med innlagt dobbeltskru som førte til mål.

De Røde varierte som vanlig mellom det superelegante og absolutt lavmål. Frode Z. var den mest typiske representanten for nettopp dette. Reidar er egentlig helt desperat fordi det nå går ut på å unngå jumboplassen, og han gjentok flere ganger under kaffen at Rødt fortsatt er gjeldende seriemestre. Han gleder seg voldsomt til den nevnte seiersseremonien.

De Gule møtte med 7 spillere, og til og med referenten prøvde seg på parketten. Han måtte finne seg i å bli lurt trill rundt av Frode Z., og etterpå prøvde han å late som han tok det med fatning. Det hele endte med at han fikk en saftig lyskestrekk og måtte parkeres på tribunen. Han følte seg som “gammalt lauv i vinden, eller en “papirbåt på svarte havet”.

Etterpå ble gult lag bare bedre og bedre, og særlig ungdommene Kjetil, Morten(!) og Jon Petter viste både ferdigheter og tæl som man virkelig kan skrive hjem om.

Helt til slutt oppsummerte vi dagen mens vi nøt Ulfs nytrukne kaffe, og alle var enige om at det så langt hadde vært en fin dag. Blidest av alle var Torfinn, for han ble dagens fortjente vinner av vinlotteriet.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline