Referat fra 21. 04.

Postet av Old Boys den 21. Apr 2018

Referat fra 21. 04.

Tistedalshallen var nok en gang stedet for talentfulle og aldrende fotballspillere lørdag morgen, og det var totalt 17 mann som bidro til en meningsfull og trivelig sammenkomst, også med knivskarp rivalisering om poeng som ramme rundt det hele.

De Blå kunne denne lørdagen smykke seg med seier og 15 poeng, mens gult og rødt fulgte med 13 og 11. Med andre ord ble det en tett og jevn forestilling, men i sammendraget leder De Gule med hele 79 poeng, med tre runder igjen. De Blå leder på rødt lag med fire, så her blir det “vill vest” de tre siste lørdagene.

De Røde møtte med bare fire spillere, men fikk hele tida låne toppspillere fra gult og blått. Likevel ble det jumboplass, mye på grunn av periodevis total utkobling når det gjelder konsentrasjon. Ingen nevnt, ingen glemt. Dagens røde øyeblikk var Frodes elegante scoring med ryggen mot mål.

De Gule åpnet i stor stil, men hellet forlot det klassiske laget etter en halvtime. Jon Petter var gjennomført dyktig hele treninga, og dagens gule øyeblikk var redningen hans på egen målstrek. Ellers er laget taktisk suverent, ja det eneste som er problematisk er at man blir sårbare på kontringer med flere 60 +-spillere på laget.

De Blå har ikke gitt seg, men for å referere Ulf: “Det eneste blått lag nå kan gjøre, er å sette seg ned sammen og synge “Det er makt i de foldede hender”.” Uansett spilte laget godt lørdag, men det skal nevnes at absolutt alle midler ble prøvd for å knekke gult lag. Det er selvfølgelig langt over grensen når man pløyer Ulf (65) inn i veggen (Rune), samt overfaller ham i åpent lende midt på banen og legger ham i bakken (Torfinn). Det er noe med respekt for voksne folk som det er på tide å lære seg nå….. .

Egentlig har blått lag allerede begynt på forberedelsene til neste sesong. John Harald har for eksempel avtale med Kringla om at han kun kan kjøpe det groveste av det grove brødet. Denne avtalen overvar referenten inngåelsen av, da referenten kjøpte napoleonskake for å feiere ledelsen på 79 poeng.

Helt til slutt var det vinutlodning, og Frode Z. ble dagens fortjente vinner. Han har også begynt forberedelsene til neste sesong ved å jogge til treninga! Hvor skal dette ende?

God helg!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline