Referat fra 14/4

Postet av Old Boys den 14. Apr 2018

Det spirer og gror, og langs Femsjøens bredd kvitrer våren fram. Idyllen ble muligens brutt lørdag morgen da nok en oldboystrening ble fullført, men en annen måte å se det på, er at enhver trening med denne gjengen er å oppleve vårens vakreste eventyr!

Uansett dukket 16 mann opp, og da alt var over, hadde mye falt på plass: De Gule var i kjempeform, og det taktisk skolerte laget endte på hele 22 poeng. De Røde slet seg til 13, mens De Blå sluttet med fattige 5.

De Blå møtte med bare 4 mann, og til tross for at de av og til fikk låne spillere fra øverste hylle fra andre lag, gikk det slett ikke veien. Espen med et dårlig kne, og Trond N. på kollegatur med kvinner fra Indre Østfold, samt Torfinn sannsynligvis ute i marka for å skyte dyr(?) Med alt dette ble det for tungt. Når da også John Harald bommet på en gigasjanse i avgjørende øyeblikk, var alt håpløst. Egentlig var det bare Hennings heading i siste kamp som viste at det til og med for blått lag er et slags håp i hengende snøre.

De Røde skal ha ros for å gi det gule klassiske laget sterk motstand i flere kamper, og på sitt beste er det høy kvalitet på det spillerne gjør. Michael har funnet vårformen, og han skapte trøbbel, også for De Gule. Dagens mest fortvilte røding var nok Frode Z. Han svidde en målsjanse større en det nesten er mulig å beskrive. Ellers er det blitt spennende hvem som skal ta sølvet i serien. Lørdag tok De Røde viktige poeng på et skjelvende blått lag.

Hva så med De Gule? Etter at Jan F. scoret dagens første mål på en arrogant måte med magen (!), så det mulige mesterlaget seg aldri tilbake. Alle skal ha ros. Kjetil var tilbake etter et lengre rekonvalesensopphold, og det skal ikke stikkes under stolen at det var viktig. Morten hadde en stor dag, og han feide inn mål på mange mulige måter. I perioder hørte også spillerne på lagledelsen (referenten), noe som slett ikke alltid er tilfelle. Egentlig er innsatsen til De Gule på denne vidunderlige lørdagen egnet til å bli litt lyrisk:

Det kan bare det gule laget

og bare, bare “døm”

det som det gule laget kan

er for andre bare en drøm”

Til slutt hadde vi som vanlig en trivelig kaffestund før alle lørdagspliktene tok over. Kjetil kronet en stor dag med enda en seier etter å ha vunnet vinlotteriet.

God helg!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline