Referat fra 07. 04.

Postet av Old Boys den 7. Apr 2018

Nok en lørdag er gjennomført i Tistedalshallen, og denne gangen møttes vi i grålysningen for å bli ferdig før en håndballturnering skulle starte. 07. 45 var dagens første kamp for oldboysgjengen vår, og da var alle på plass inne i hallen, bortsett fra Tom Hermann, som tross alt, etter eget sigende i hvert fall var i kafeen!

Poengmessig ble dagen rød med 18 poeng, mens De Blå og De Gule fulgte litt bak med henholdsvis 13 og 10.

De Røde glimtet til med glimrende spill, men lagets laveste nivå er veldig lavt. Noen av spillerne må passes på konstant, ellers går de rundt og tenker på fuglereder eller andre gleder tilværelsen har å by på! Lørdag fungerte referenten som selvoppnevnt lagleder for både gult og rødt lag, og han er selvølgelig helt utslitt etter å ha passet på både Michael og Bjørge i to timer!

De Blå slutter aldri å tro på undre, og med det menes å ta igjen serieledelsen til De Gule. Lørdag tok de inn tre poeng, og dermed er De Blå bare 65 poeng bak når fem serierunder gjenstår. Trond N. fikk en tung formiddag, for Morten I. var gult frimerke i hver kamp, noe som viste seg å være coaching i verdensklasse. I tillegg gjør Trond det ikke lett for seg sjøl, for hvordan forbereder han seg til serierunde en lørdag morgen? Jo, han sitter oppe hele natta for å se på golf!

Ellers opplevde vi at Rune plutselig scoret med et elegant hælspark etter å plassert seg genialt inne i feltet, samt at John Harald fant seg sjøl igjen oppførselsmessig. Hva det betyr? Les tidligere referater, så finner dere ut av det.

De Gule var høyt oppe etter treninga, fordi nå skimtes virkelig seriemesterskapet i det fjerne (12. mai er siste dato). Kjetil var på fjellet(?), men resten av laget kjempet som løver, selv om ikke alt gikk på skinner. Jon Petter gjorde mye galt, men du verden for en arbeidsmoral og ikke minst evne til å ta selvkritikk! Morten var som sagt frimerke på Trond N., noe han løste på en perfekt måte.

Likevel må dagens referat om gule prestasjoner også handle om Ulf. Fredag fylte både han og Henning 65 år, og selv om begge har sett bedre fotballdager, er de i perioder i stand til å spille bra fotball. Ryktene går om at det fotballmessig går mot slutten for de to guttene fra Tistedalen, men uansett fortjener begge honnør for det de har stått for, både som spillere og kamerater.

Jubelen stod derfor i taket da dagens vinner av vinlotteriet ble Ulf. Selvfølgelig lovte han å holde seg unna gevinsten til etter 12. mai, da sesongen er over. Det er jo tross alt slik De Gule har nådd toppen; med et kosthold som Bjørndalen, i tillegg til en ellers uklanderlig livsførsel!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline