Referat fra 24. 03.

Postet av Old Boys den 24. Mar 2018

Påsken nærmer seg, men det forhindret ikke 20 humørfylte aldrende talenter fra å møtes i byens storstue, nemlig Tistedalshallen, tidlig lørdag morgen. Etter mye fin fotball kunne De Blå forlate hallen med hevet hode og 19 poeng. De Gule fulgte opp med 12, mens forrige helgs suverene lag, De Røde, denne gang var tilbake i hverdagen med 9.

De Røde er altså ikke stabilt gode, og Bjørge, som forrige gang så ut som han var 27, lignet denne formiddagen langt mer på en som blir 77! Det ryktes at laget skal leie inn en foredragsholder som skal holde kurs om mental trening nå i påsken.

De Gule, som manglet Kjetil, er ikke et lag som legger seg ned for å dø. Et eksempel er Morten, som uansett tar i alt han har, enten han er i mot- eller medgang. Den fødte lagspiller, og uten den overdrevne selvopptattheten som ofte preger store målscorere! Hyggelig var det også at Trond E. nok en lørdag kom kjørende fra Kapp på Toten (står opp midt på natten). Han feide inn to flotte scoringer i en av kampene, og han fikk John Harald til å se ut som en lilleputtspiller. Ellers har jeg vel egentlig slått fast at noen spillere er umulig å lære noe. Her må jeg bare beklage. I sluttminuttene av siste kamp viste plutselig Dag Morten suveren spilleforståelse, da han på en elegant måte beholdt ballen i laget.

 

De Blå var lørdag rett og slett i storslag. Espen var frisk fra influensaen, og sammen med Trond N. stod han i spissen for godt offensivt spill. Dette laget har i mange år oppført seg rimelig dårlig, men nå ser det ut som et under er skjedd. I alle fall var John Harald hyggelig hele treninga, og han unnlot for første gang å slenge sjikanerende meldinger mot det klassiske gule laget. Etter dette er alt mulig.

 

Kaffen til slutt er jo egentlig dagens høydepunkt, og lørdag var intet unntak. Denne gangen ble vinneren av vinlotteriet en av dem som hele tida lager frispark uten å forstå det selv. Hvem dette er? Det kunne vært mange, men Torfinn er en av de selvskrevne.

Helt til slutt vil referenten ønske alle en god påske, og samtidig er det viktig å minne om at neste trening er først 7. april, og at vi da begynner å spille 07. 45.

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline