Referat fra den historiske lørdagen 10.3.2018

Postet av Old Boys den 10. Mar 2018

Med et stort frafall grunnet sykdom, skader, feriereiser, sykdom på grunn av feriereiser og helt andre ting møtte kun 15 old boysere opp til runden i dag. 13 (12...) spillere samt Jan Egil og Trygve. Det var synd at det ikke var flere som møtte opp i dag på den store sportslørdagen i mars, da det skulle vise seg at denne lørdagen faktisk ble historisk av flere grunner.

Glem Kvitfjell, Holmenkollen og Premier League oppgjøret mellom Man U og Liverpool denne lørdagen, fordi dagens hendelser i Tistedalshallen overgikk alt !

Først poengene ; Gult 15, Blått 13 og Rødt med 9.

Med et frafall av spillere så spilte Blått og Rødt alle kampene mot hverandre med kun 4 mann, og måtte låne spillere gjennom hele runden mot Gult. Da kommer det tydelig frem at mange har mye å gå på når det gjelder fysisk form ! Det fremkommer også meget tydelig at når man spiller på motstandernes lag så er nok ikke hverken innsats eller ferdigheter helt på samme nivå som om man spiller på eget... Det gjelder de fleste, men ikke Frode – som nå er historisk !

Han scoret mål for både Rødt (mange !!!), Blått og Gult lag i dag ! Og jammen var ikke de fleste av målene på plussiden, da det kun var et par selvmål. Uansett, Frode er nå i historiebøkene for all fremtid og reiste fornøyd hjem etter runden også fordi han bl.a. snurret rundt med både Bjørge og reserve-referenten flere ganger....

Neste historiske hendelse er at Rødt lag faktisk fikk straffe mot Gult lag på grunn av en brutal takling av Dag Morten! JA, det er faktisk tilfelle! Det var riktignok lange diskusjoner, men straffe ble det, selv om Dag Morten overhodet ikke kunne forstå at dette var frispark engang... Han brukte et eksempel på at Tom Herman faktisk også holdt armen ut til siden i en situasjon tidligere ? Dag Morten viste for øvrig frem sine ukjente goalgetter ferdigheter med flere mål kontrollert satt inn i buret etter oppvisning i triksekunstner ! Selvfølgelig til stor applaus fra motstandere og tilskuere fordi målene ble satt i eget bur !

Et stort diskusjonstema under og etter runden var den nye regelen om at hvert lag må ha 4 spillere ved kampstart. Dette hadde også Blått lag i dag, men Henning var skadet og stilte med jeans og fritidssko – helt i henhold til regelen – men det ble store diskusjoner da han forlatet banen etter bare 5 sekunder på samme måte som Frode og Rødt tidligere i sesongen.

Ulf refererte både til NFF's regelverk, Old Boys regler, Old Boys Styret og til og med Mensa ble innblandet i diskusjonene, hvor det nå ble tydeliggjort at hvis det samme skulle oppstå igjen så MÅ hver spiller spille hele første kamp.

Av det sportslige i dag så kan følgende nevnes :

  • Jan F sin fantastiske kontroll med ball. Selv Blått lag kommenterte positivt hans kvaliteter !

  • Jon Petters cross-pasninger som sitter ofte klistret på foten til Morten.

  • Morten som bøtter inn mål etter mål

  • Trond N's til tider gigantiske finter som ender med etterfølgende mål

Når alle fikk trukket pusten etter alle diskusjonene under kaffen ble til slutt Jan F den glade vinner av dagens vinutlodning till stor applaus.


Før den store sportslørdagen fortsetter kan jeg avslutte med noen vise ord fra Robert Frost :

«Med tre ord kan jeg summere opp alt jeg har lært om livet ; Det går videre»

God helg !


John Harald

Reservereferent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline