Referat fra lørdag 3.3

Postet av Old Boys den 3. Mar 2018

Første lørdagen i mars møtte 18 glade old boysere opp til ukas dyst, hvorav 16 var spillere + Trygve og Jan Egil som var tilstede og støttet opp mentalt – noe som viste seg senere å være meget viktig.

Blått og Rødt lag var i en egen klasse i dag og begge endte opp med 19 poeng hver. Gult skrapte ufortjent til seg 6 poeng og hadde en av sine dårligste dager på parketten poengmessig men hadde flere store høydepunkter gjennom runden.

Et kjent uttrykk er å stå i det selv om det butter... Det kan vel ikke sies om Gult lag i dag. Etter en skrall start reiste Kjetil rett og slett hjem, og skyldte på dårlig form. Trond N var kjapp til å kommentere at dette er en vanlig reaksjon når det butter i mot, men var overrasket over at det var Kjetil som dro slukøret avgårde etter mange tap på rad....

Alt var ikke bare negativt hos Gult i dag, og Ulf beviste til gagns at han har vært spiss i yngre dager da han seilte til værs og headet ballen sikkert i eget mål ! Ikke uten grunn at han har trøye nr 10 !

Morten hadde også en merkelig dag med alt fra rykk som Usain Bolt hadde slitt med å henge med på, til horribelt forsvarspill som førte til baklengsmål. Morten skal vel ikke spille forsvar? Her må Ulf ta på seg mye skyld grunnet dårlig coaching !

Hos de Røde bøtta både Bjørge og Frode inn mange mål i dag, og Frode opplevde at han knuste Espen i en hodeduell hvor han hang i lufta i mange sekunder og svevde 50 cm over Espen og deretter stanget ballen kontrollert i mål. Artig egentlig, fordi alle andre så ikke noe svev men at fotsålene såvidt løftet seg fra gulvet ! Reidar må ta en runde med eget lag i forhold til det å gi ris & ros, fordi Michael ved flere anledninger kommenterte høyt og tydelig egne pasningsferdigheter?!? I det han slår ballen så sier han ; «For en fantastisk pasning», «Kunne ikke ha vært bedre», «Skulle vært filmet» o.l...... så Michael var i alle fall fornøyd med dagens runde.

Hos Blått lag var det stort sett fornøyde spillere i dag, men Trond N mente at det burde vært 28 poeng i dag og ikke bare de 19! Det svingte fra å vinne med 3 mål til å tape med 3 mål mot samme lag, så det viser at det går opp og ned. Torfinn hadde virkelig skrudd på turboen i dag og med Henning i scoringsform ble det mange mål.

Etter runden var det kaffe, diskusjoner og vinlotteri som Trygve fortjent vant.

Vil avslutte til Gult lag med noen ord fra Andrè Bjerke ;

Tro ikke mørket når lyset går ned i skumringens fang. Alltid er det på jorden et sted soloppgang.

John Harald / reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline