Referat fra lørdag 3.2

Postet av Old Boys den 3. Feb 2018

Med hele -9 ute og kraftig nordavind over Femsjøen møtte 16 morgenfriske old boysere opp til ukas dyst i Tistedalshallen. Onde tunger sammeliknet temperaturen og vinden ute med både hjerte og sinn til deler av spillerstallen !

Igjen, med hovedreferenten "out of office" må reserve-referenten forsøke å sette sammen noen velvalgte ord etter runden, og runden kan vel oppsummeres med noen strofer fra Bjørn Eidsvåg ;

Vårt ærend va’kje alltid lika godt 
visst har me tura fram som gale 
og ganske ofta misforstått 
og våre svik e kolossale 

Det ble en ganske jevn runde i dag med 15 poeng til Rødt, 13 til Gult og 12 til Blått.  Det var for øvrig på tide med en rundeseier til Rødt lag igjen slik at de ikke havner for langt bak i kampen om å unngå den fornedrende tredjeplassen.

Hos Gult var de faste målscorerne helt ute av kurs i dag ! Morten med en fersk utenomsportslig strekk og Kjetil som må ha sovet dårlig eller noe... Enkle avslutninger satt stort sett i nettet ved siden av målet til jubel fra både motstandere og publikummere på tribunen. Dog med Jan F og Jon Petter som ikke ga opp i å levere lissepasninger så ble vel dagen grei nok for de Gule som avsluttet med seier i deres siste kamp mot Blått med scoring i siste sekund av Kjetil på hodet.  Et tema som går igjen er de Gules forsvarsrekker, og denne lørdagen var intet unntak. Med triks hentet fra Karatekid 4 så ryddet de stort sett opp, men med Bjørn Eidsvåg sine ord over så bør vel både Ulf og Dag Morten ta en runde med seg selv !

Jon Petter hisset seg også kraftig opp etter en situasjon hvor reserve-refenten uheldigvis kom bort i ballen med handa, og dessverre så var dette en 100% sjanse som gikk fløyten for de Gule.  Synd, men slikt skjer ;-)

Hos de Blå, med Frank K, så gikk det veldig opp og ned i dag. Fra glimrende spill til helt katastrofalt i neste minutt. Det stoppet liksom litt opp hele tiden. Henning forsøkte kontinuerlig i angrep men med både Hulk Hogan og Andrè The Giant hos de Gule så ble det vanskelig å komme til scoringssituasjoner. Selv med Trond N tilbake fra skade,  ble det alikevel litt for mye ustruktur i laget, og med de glade forsvarspillerne Rune og reserve-referenten til stadighet på egne turer ble det for mange unødvendige baklengsmål! "Heldigvis" var Espen litt småskadet, så han hjalp godt til i forvarsrekkene gjennom hele runden.

Et av tidenes høydepunkt, i hvert fall i de siste 8 årene, kom i dag ! Det var når Trond N med noen finslepne finter sendte hele de Gule laget med Ulf i spissen helt bort til Bekkeland, og deretter enkelt hælsparket ballen i mål. Flere lurte på om ikke det Gule laget kunne ta med seg rivene for å rake området der borte, slik at det blir fint til sommeren !

Hos de Røde var det også litt "Ying & Yang" i dag. De kunne storspille i en periode, hvor deretter de så ut som om de glemte hvor de var ! Men når både Michael, Bjørge og Tom Hermann viser interesse for hva de driver med, Reidar som vanlig rydder opp bak, så scorer Frode flere mål etter gode pasninger. Michael var for øvrig sjokkert etter ikke å ha fått frispark i en situasjon med Morten, men Morten svarte kontant med at det må være lov å spenne opp brystkassa litt eller !


Igjen ble runden avsluttet med gode samtaler, kaffe og vinutlodning. Vinneren i dag, til stor jubel, ble John Harald / reserve-referenten, og den skal nytes allerede i dag !

Neste helg er det ikke old boys runde, da hallen er utleid, men de fleste oppfordres til å bruke tiden godt til egentrening ! Det trengs !


John Harald / reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline