Referat fra lørdag 27.1

Postet av Old Boys den 27. Jan 2018

18 old boysere stilte til ukas runde denne flotte lørdagen i Tistedalshallen, dog kun 15 aktive spillere, i tillegg til Jan Egil som trener til Tour de France eller noe lignende, Trygve som stikker innom og en skadet Trond N som ble luftet av egen hund ?!?

Og for en runde det ble ! Selv uten hovedreferenten til stede så styrte Gult lag sikkert inn til rundeseier med hele 21 poeng. Blått fulgte etter med solide 15, mens Rødt kun endte opp med 9 poeng. En artig ting var at det ikke ble noen uavgjorte kamper på hele runden !

Selv med en rufsete start for det Gule laget, med store sjanser blåst vekk fra både Morten og Kjetil (selvfølgelig til stor glede for alle andre), tok de seg kraftig opp utover runden. Med stort sett greit forsvarsspill, dog med utradisjonelle metoder (Dag Morten la seg ned helt flat på gulvet og kalkulerte med at en eller annen motstander ramlet over ham... og det skjedde også...), så kjørte de sine vante overganger hvor de færreste klarer å henge med..... De ble såpass selvsikre etterhvert så alle spillerne til tider var i angrep til Ulfs store fortvilelse.

Blått lag, med Frank K, var vel egentlig godt fornøyd med 15 poeng i dag, og både Rune og undertegnede kom på scoringslista takket være storspill av de andre på laget. Vi takker for gode pasninger folkens, og Espen (med skade), Frank og Henning var ofte servitører. Et høydepunkt var Runes scoring hvor han enkelt satte de Gule helt ut av spill, snurret rundt og selvfølgelig opptråtte etterpå som om dette var absolutt helt vanlig :-) Dog i motsatt ende var det noe mer rufsete og stemmebåndene fikk jammen kjørt seg bak der.....

Rødt lag da? Jo, de skuffet stort i dag og lagets kaptein Reidar var langt nede etter uttallige tilrop til laget som ikke hadde våknet denne lørdagen. Det virket som om det var en streik på gang, da ingen orket å løpe i dag eller gjorde mer enn de absolutt måtte for å ikke virke helt ute.... Dog, de kjempet seg til 9 poeng, men sakter akterut på tabellen nå. Et tips fra Ulf var at hele laget + de fleste fra Blått kunne bruke ballbingen eller 7'banen til ekstra treninger fremover. Frode måtte forlate banen i siste kamp da han faktisk satte beinet i veien for reserve-referenten som alltid kun forsøker å treffe ballen klokkerent....

Med gode samtaler, kaffe og vinutlodning ble runden avsluttet, og Morten ble fortjent den glade vinner av utlodningen – og faktisk til stor applaus så da er det sikkert virkelig fortjent !

En god helg ønskes alle lesere, spillere og supportere med noen ord avslutningsvis fra Odd Nordstoga :

"Grisen står og hyler, i den stille kveld.

Den skal ikkje slaktast, men hyler likevell"


John Harald / Reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline