Referat fra 13. 01.

Postet av Old Boys den 13. Jan 2018

17 spillere og 3 miljøarbeidere ( Trygve, Frode Z. og Jan Egil) var nok en gang på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, der kampen om poeng som vanlig fant sted. De Blå har nå noe på gang, for som forrige lørdag sanket laget mest poeng, nemlig 19. De Gule fulgte bra opp med 17, mens De Røde, som egentlig skal være gode, endte med fattige 6.

Det skal sies at De Røde var maksimalt uheldige. Et godt eksempel er Michaels selvmål i siste kamp, 3 sekunder før slutt. Selv skyldte han på at han har lagt seg i hardtrening, og at kroppen må vende seg til den nye tilstanden. Svært ille var det at Tony P. ble skadet, og at han måtte hjelpes opp til legevakta. Alle ønsker deg god bedring, Tony!

De Blå er en underlig gjeng, og det er ikke ofte at vi ser en målscorer skjelle ut en medspiller, slik Trond N. gjorde med Rune Ullared. Det er fullt mulig å være blid etter å ha  hamret ballen i mål, Trond! Trond stilte for øvrig med nye, svarte sko, og dermed så han plutselig ut som en fotballspiller.

De Gule har høye krav til seg selv, og selv om laget innkasserte 17 poeng, var man ikke storfornøyd. Også på dette laget har vi folk med atferdsproblemer. Et eksempel er Dag Morten, som det rablet helt for da referenten holdt med Trond N. da Trond forlangte frispark. Dag Morten spurte da referenten om referenten var dum, og da referenten svarte at han ikke trodde det, svarte Dag Morten at referenten i hvert fall var en kødd. Slik er situasjonen, og den blir ikke bedre av at Styret (Ulf) applauderer denne typen atferd, med den begrunnelsen at Dag Morten er ekte tistdæling, og at referenten er innflytter fra Lillehammer, og dermed bare bør holde munn! Ikke nok med det, men det hele endte med at Ulf rygget på referenten ute på parkeringsplassen, som en siste hilsen før helgefreden skulle senke seg.

Uansett var stemningen stor under kaffen etterpå, og da John Harald varslet at han skulle kjøpe gåstoler til flere på det gule laget, ble han raskt minnet på at nettopp det gule laget leder med 71 poeng på maratontabellen.

Dagens vinner at vinutlodningen ble Frode Z. Han er skadet, men møter opp og holder styr på klokka under kampene. Fin innstilling, Frode!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline