Referat fra 6.1

Postet av Old Boys den 6. Jan 2018

Til årets første runde møtte det opp 17 blide og glade old boysere, og vi må først ønske Tony P velkommen inn i varmen etter mange år på venteliste. Og heldigvis for ham fikk han tre inn på det Røde laget hvor det faktisk er et generelt roligere støynivå enn på Gult og Blått !

Med hovedrefenten på vei til et «konfidensielt» sted i hovedstaden, blir det reserve-refenten som må trå til, og etter vurdering kan det ikke gjemmes under en stol at i dag så var det høy temperatur både på og utenfor banen i tillegg til at det så ut som om flere hadde hentet inspirasjon fra store Hollywood produksjoner med Steven Seagal, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis m..fl. Det er ikke sikkert at selv de hadde taklet de fysiske utfordringene som flere møtte i dag!

Det har jo tidligere vært forsøkt med dommer og det kom innspill på at dette måtte på plass igjen, men det måtte nok hentes en fra utlandet som kunne takle alle de situasjonene som oppstår.... da det ikke finnes en god nok dommer her i landet!

Poengene i dag ble : Blått 18, Gult 13 og Rødt 10, og engentlig ingen av lagene var strålende fornøyd med det ! Dette sier litt om ambisjonsnivået!

På Gult lag styrte Ulf som vanlig med en stø hånd med god help av Bjørn. Dog midt i runden så satt faktisk Bjørn seg ned på den Blå benken og var tydelig i at det var her han egentlig ville være.... Ellers så hadde vel Morten en av sine beste dager på parketten på lenge. Han bøtta inn mål etter mange pasninger fra Jon Petter og hvor både Rødt og Blått lag til tider ble helt utspilt med både 2 og 3 mann som gjorde sitt beste for å forhindre at han scoret, uten og lykkes. Og som vanlig var det ikke en gang et tema at Gult lag skulle få frispark eller straffe i mot seg, og det legges inn en link til Fotballforbundet hvor Dag Morten og Ulf oppfordres til å lese nøye ! https://www.fotball.no/lov-og-reglement/

Jan F kom plutselig med en kommentar om at reserve-referenten og Trond N var mye sinna!?!?! Og det stiller selvfølgelig begge seg helt uforstående til!

Hos Rødt lag var det veldig opp og ned i dag, med både scoring i siste sekund mot Gult og motsatt i siste kamp mot Blått hvor Bjørge høflig lot ballen glippe til Rune som førte til Blå seier i siste sekund. Til og med stødige Reidar scoret praktfulle mål, men også sendt ut i pølsebua av Morten. Noen elegante mål ble det alikevel med hæl-klakk av Tom Herman, strekscoring av Tony og Reidars sine Kane scoringer. Forøvrig gjorde Frode så godt han kunne for å sette ut de andre lagene med sine sprell i sekreteriatet med flust av lamper lysende på tavla!

Hos Blått var Trond N tilbake etter skade, og selv med 18 poeng og rundeseier var det liten glede å spore. Dette sier mye om ambisjonen ! Espen styrte godt på midten, og Torfinn kom på mange overganger men de ble for få mål da mange sjanser satt i stolpen eller rett utenfor. Dog både Henning og Rune (egentlig forsvarspiller!) havna heldigvis på scoringslista, og var sterkt bidragsgivende til rundeseier.


Som avslutning med kaffe og gode samtaler, ble årets første vinlotteri trukket – og hvem vant? Jo, selvfølgelig Reidar ! Da er jo alt som det skal være ;-)

John Harald

Litt sur, men stort sett blid reserve-referent.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline