Referat fra 2. juledag 2017

Postet av Old Boys den 26. Des 2017

Til en regnfull 2. juledags morgen møtte 16 glade og litt rundere old boysere opp til romjulsdyst på parketten. Det var tydelig at de fleste hadde både spist og drukket godt i julehøytiden, noe som definitivt ga utslag på fotballkvaliteten !

Poengene i dag ble : Rødt 17, Gult 16 og Blått på bare 9 poeng.

Hos de Gule gikk det litt trått i starten og de gikk på flere tap på rad.... til STOR glede for alle andre... Men deretter så fikk de vind i seila, og poengene ballet på seg... Morten og Kjetil bøttet etterhvert inn mål, Jan F blir jo pokker ikke sliten en gang, Jon Petter er stødig som vanlig og til og med Ulf og Dag Morten klarte seg «hyfsad» i dag – dog ikke i følge Ulf da han beklaget egen innsats og oppfordret Dag Morten til å gjøre det samme... Dag Morten gjorde jo selvfølgelig ikke det .....

De Røde fikk også en litt dårlig start, og selv om Frode måtte forlate banen krypende med støttebeinet slepende etter seg så vant de til slutt runden og krøp opp på 2. plass igjen....Det var forøvrig en «höjdare» da Bjørge elegant viste hvor fort han klarte å flytte beina, selv om det var stillestående oppe i det ene hjørnet på banen. Ingen trodde at en profesjonell argentinsk tangodanser hadde klart å flytte føttene kjappere ;-)

Hva med de Blå? Med 7 poeng etter de første kampene, og totalt 9 etter full runde så var det dårlig stemning i den Blå leieren. Trond N måtte forlate banen halvveis, og da med lånte spillere resten av runden ble det lite som gikk på skinner. Dog med flotte tversoverpasninger til motstanderne fra både Rune og reserve-referenten, totalt mangel på markeringer, måltørke osv.... så var 9 poeng ikke verst allikevel.... Espen hadde en tirade om at kveldene før hver runde måtte brukes til andre ting enn å kose seg med for mye mat og drikke, da dette faktisk er seriøst og ikke kunne tas på noen annen måte enn det !

Før de fleste gikk hjem - da det var noen som ble igjen til romjulskos med mat og drikke etterpå - var det igjen hyggelige samtaler og vinutlodning – og hvem vant ikke den igjen? Jo, Reidar kunne atter en gang reise fornøyd hjem etter å ha vunnet..... Vinsamlingen hans er nå på høyde med Vinmonopolet!

John Harald

Sur reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline