Referat fra 23. 12.

Postet av Old Boys den 23. Des 2017

Så var dagen før dagen her, og 20 mann i førjulsstemning kastet juleglans over Tistedalshallen på morgenkvisten lørdag. Etter en feiende forestilling fra både spillere og støtteapparat, kunne De Gule og De Blå reise hjem med 18 poeng, mens De Røde uten flyt endte på 6.

De Røde var gode forrige lørdag, men nå var alle marginer mot dem. Grunnspillet var greit, men mange av spillerne tåler ikke personlig motgang, og går rundt med et kroppsspråk forbeholdt folk langt opp i 90-åra! Ingen nevnt og ingen glemt!

De Blå hadde en meget god dag, for denne gangen var man på høyde med lagets store forbilde, nemlig De Gule! Dagens store overraskelse var lagets sympatiske innslag, John Harald. Han slo til med to hypersensitive langpasninger med underskru, ja, det var nasjonal toppklasse man satt og tenkte på.

Hos De Gule var samtlige 8 spillere på plass, og dermed havnet referenten på tribunen som ubenyttet reserve. Toppfotballen er nådeløs! Ellers snublet Ulf i ballen på oppvarmingen, og gjentok det samme senere i en av kampene. Det samme gjorde alderskollega Henning, men han snublet i den sammen blå streken på gulvet to ganger.

Alle hos De Gule fortjener ros, men vi kommer ikke unna Trond E. Han avverget mål fra motstanderen på en heltemodig måte, men han måtte også tåle grove beskyldninger om at han lagde frispark. Da svarte han, ærlig og oppriktig som han er, at han bare stod der, og ikke kunne annet. Referenten tillater seg i denne sammenhengen å henvise til Alf Prøysen:

“Slik har det vært og slik vil det bli,

I all vår tid,

Den uskyldige vil få svi”

Til slutt var det storslått feiring av Bjørge, Dag Morten og Morten, som har fylt runde år tidligere i høst. Bløtekaka fra Kringla smakte fortreffelig. Helt til slutt hadde vi årets oppsamlingslotteri, og Trond E. og Reidar (vinkongen) vant 3 flasker hver.

Det er en glede for referenten å ønske alle gode fotballkamerater, samt alle lesere, en trivelig julekveld. Det er ekstra hyggelig å sende en spesiell julehilsen til Yngvar, som vi savner på kassererstolen tidlig hver lørdag. Det er godt å høre at alt går rette veien.

Trening til vanlig tid 2.juledag! Hyggelig hvis noen tar seg tid til litt ekstra julehygge etter trening. Ta med juledrikke og noe å bite i.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline