Referat fra 16. 12.

Postet av Old Boys den 16. Des 2017

Jula nærmer seg med stormskritt, men maratonserien for oldboysere berøres lite av slike bagateller. 18 morgenfriske og humørfylte spillere var derfor på plass lørdag morgen i Tistedalshallen, og som vanlig kjempet lagene desperat for hvert poeng.

De Røde hadde en kjempedag, og endte på 18 poeng, mens De Gule og De Blå fulgte med 13 og 9.

De Røde var rett og slett gode, og i tillegg til å være på grensa til sympatiske, viste samtlige på laget fram teknisk og taktisk mesterskap. Reidar og Iver styrte bakfra, mens Bjørge, som kom rett fra egen 50-årsdag, rullet inn mål etter mål.

De Gule manglet Kjetil, men tok allikevel 13 poeng. Dette viser nok en gang at bingobanden ikke er til å spøke med. Til tross for akillesproblemer var Jan F. den beste utgaven av seg selv, og det sier ikke lite. For øvrig hadde referenten vett nok til å sette seg på tribunen, mens Ulf også denne lørdagen lagde selvmål, vannrett liggende i lufta der både ball og Bjerkmann forsvant inn i eget mål.

De Blå er en merkelig gjeng. Velspillende med ballen, men totalt ukonsentrerte uten. Dessuten har Styret nå vedtatt at Rune Ullared i romjula skal på B-kurs i frispark. Kurset har både en teoretisk og praktisk del, slik at når det nye året snart tar fatt i oss, kommer vi til å møte en helt ny Rune, til null besvær for omgivelsene.

Til slutt var det som vanlig utviklingssamtaler under kaffen. Ulf varslet at i 2018 skal Styret på valg, noe ingen tok alvorlig. Dag Morten vant vinutlodningen, og dette var et kjærkomment plaster på såret etter mange mislykkede pasninger. Dessverre var det en grov svikt i organiseringen, fordi Frode Z. ikke hadde gjort sin plikt, nemlig å bringe vinflaska han skulle stå for til hallen. Ikke bra, Frode! Dag Morten skulle uansett dra hjem til ham, med mandat fra Styret til å beslaglegge det han måtte ønske!

God helg!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline