Referat fra 09. 12.

Postet av Old Boys den 9. Des 2017

Jula nærmer seg, men livets glade gutter i satt alder svikter ikke lørdagsmøtet i Tistedalshallen. Lørdag var 17 mann på plass, og blant dem er Jan Egil som hver lørdag sykler på ergometersykkel, samtidig som han kaster glans over arrangementet. En ekstra blomst til ham!

På det sportslige plan fortsatte De Gule suksessen, denne gang med 20 poeng. De Blå fulgte opp bra med 14, mens et deprimert rødt lag endte på 8.

De Røde var seriemestre i fjor, og det er ikke lett for dem å takle sportslig motgang, særlig ikke når poengene uteblir i kamper mot “bingobanden”.

Hos De Blå var ikke John Harald på plass på grunn av julebord, noe som førte til en markert bedring av banespill og miljø utenfor banen. Som vanlig var det likevel mye “styr” rundt laget, og Trond N. markerte seg ved å rope til referenten at referenten satt på tribunen og pratet tull! En klar styresak.

 

De Gule er høstens fotballindrefilet i oldboyssammenheng. Laget kan virke utslått og utspilt, men finner hele tida en måte å vinne på. Denne lørdagen var Trond E. på plass, etter å ha startet kjøreturen fra Kapp på Toten 04. 30. Han scoret et vakkert mål med hodet, uten at referenten vil kommenter hvem som stod for den silkemyke pasningen.

Ulf var også en man la merke til hos De Gule. Han presterte å lage to selvmål med hodet sitt, samt at hans edlere deler ble utsatt for et angrep fra ballen, slik at han måtte krype opp på tribunen. Der kviknet han raskt til  igjen da også referenten lagde selvmål.

Ellers vil referenten repetere for alle våre tusenvis av lesere om hvem som spiller for De Gule: Kjetil, Jan F, Morten, Jon Petter, Trond E., Ulf, Bjørn og Dag Morten.

Helt til slutt var det kaffestund, der det som vanlig var saklige diskusjoner om det meste. Oppsiktsvekkende var det at ikke Reidar vant vinutlodningen. Morten fra gult lag, som for øvrig er en av høstens skarpeste måljegere, tok med seg gevinsten hjem, og det var vel fortjent!

God helg!

  Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline