Referat fra lørdag 25.11

Postet av Old Boys den 25. Nov 2017

Da var det reserve-referentens tur til å skrive referat igjen, uvisst av hvilken grunn, men det ryktes om at Bjørn hadde veldig dårlig tid fordi han skulle være på Tistasenteret klokka tre, og det er langt fra Klepper til byen....

Samtidig med en haglestorm på lørdags morgen møtte etterhvert 16 old boysere opp til ukas dyst i Tistedalshallen, og det var stor spenning helt til kampstart om Rødt lag skulle klare å stille lag i dag.

Det klarte de ikke – og endte da med 0 poeng i helgens runde !

Gult – på en dårlig dag i følge dem selv - fikk 17 poeng, Blått 13 og Rødt da med 0 offisielle poeng (12 spillepoeng med lån av spillere fra de andre lagene).

Dette førte til at Blått lag gikk opp på 2. plass på maratontabellen, noe som ga en slags feststemning i hele Tistedalen.

Det var lett å se at gult lag forventet en dårlig dag på parketten, så for å bidra så godt som mulig ga undertegnede de gule en flott start med en pasning ved eget mål til Morten I som enkelt kunne trille inn ballen over streken..... Selv om de gule vant runden, så var det mye rart ! Stort sett alle baller som ramler ned på banen et eller annet sted, ramler i beina på Kjetil eller Morten --> som da selvfølgelig scorer sekundene etter ! De burde slått seg sammen i et eget tippelag og de hadde garantert blitt rike! Ellers så var det litt rufsete bak hos de gule i dag, og en kommentar fra dem selv var at «alt som datt ned i egen boks ble mål i mot».... Dag Morten hadde forøvrig en kontrollert heading tilbake til keeper, men det var jo ingen keeper der, så da ble det et flott selvmål ;-)

Hos de røde, som måtte låne 2 spillere i hver kamp, var det en svart dag.... Og det gikk kraftig ut over spillehumøret ! Reidar var mindre stødig enn vanlig, Frode bommet på 10-12 hundre prosent sjanser og Bjørge lagde helt egne historier om frispark og annulerte mål.... Rødt lag må nok ta en internrunde slik at de som kler seg ut som nisser i byen og de som har flis i fingeren stiller opp til dyst !

Hos Blått lag var det en middels dag. Med en fryktelig dårlig start (nevnt tidligere) var det i tillegg også rufsete fremover på banen med mange brente store sjanser.... Henning hadde flere store sjanser som satt i stolpene eller utenfor... Og bakover var det mange altfor enkle mål i mot... Dog, det var noen høydepunkter underveis, spesielt da Torfinn alene sender Kjetil ut i pølsebua og avslutter med en flott scoring, og Espen sine avgjørende scoringer i flere kamper :-)

Runden ble avsluttet på vanlig måte med gode samtaler, kaffe og vinutlodning. Og på vinutlodningen så vant Reidar igjen !!!! Hvordan er det mulig? En teori var at det kun er lapper med Reidars navn på i koppen... Neste helg vil Bjørge ta med egenproduserte lapper igjen, slik at noen andre også skal ha en mulighet til gevinst !

På slutten dukket også Trond N opp til kaffen, da han ikke deltok i dag pga en meget kraftig infeksjon og betennelse i halsen. Han hadde forsøkt «alt» for å kurere dette i løpet av uka, og dro til og med på legevakta fredag for å få hjelp. Det fikk han --> han fikk beskjed om å kjøpe seg en eske Grønn Dent.... noe som da sier litt om smerteterskelen ....


John Harald

Reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline