Referat fra 18. 11.

Postet av Old Boys den 18. Nov 2017

Nok en morgenstund som styrker både fysisk og psykisk allmenntilstand ble gjennomført i Tistedalshallen lørdag. 17 morgenfriske talenter var på plass, og som vanlig var kampen om poeng intens og knallhard!

De Gule fortsatte den imponerende høsttrenden og vant klart med atten poeng. De Blå fulgte bra opp med 12, mens fjorårets mesterlag, De Røde, måtte finne seg i jumboplassen med 9.  

Hvorfor er De Gule, i motsetning til de andre, et topplag? Stikkordet er nok disiplin og taktisk klokskap. Hos De Røde er det for eksempel nøkkelspillere som prioriterer å springe rundt i skogen for å skyte på store dyr, mens lagkamerater må klare seg selv, lørdag etter lørdag. Hos De Blå lukter noen rødvin om lørdagsmorgenen, mens andre (Trond N.) sitter oppe hele natta for å passe på en liten hund! De Gule er også i stand til å snu på flisa når ikke alt går på skinner. Lørdag hadde gult lag fem poeng halvveis, men da foretok vi en liten taktisk endring, og dermed kom fem strake seire! Hva vi gjorde, er en “bedriftshemmelighet”, og referentens naturlige beskjedenhet forhindrer ham fra å gjengi hvem som kom på den taktiske vrien.

Hva var så dagens mest minneverdige øyeblikk? Morten I. scoret årets innsatsmål på en imponerende måte. Videre fant Rune Ullared på en ny måte å skjerme ballen på. Det hele minnet om en eller annen rituell dans fra et fjernt kontinent. John Harald byr også på de underligste krumspring, men lørdag rabla han nok en gang, og grunnen var at De Gule heiet på De Blå!

Hva så med dagens vinutlodning? Reidar tok hjem nok en hovedgevinst, og fordi han stadig vinner utenfor banen på denne måten, skal han heretter ha navnet “vinkongen”!

God helg!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline