Referat fra lørdag 11.11

Postet av Old Boys den 11. Nov 2017

Inkludert Jan Egil møtte 20 godt forberedte spillere til ny dyst i Tistedalshallen lørdag morgen. Etter en jevn batalje kunne De Gule og De Røde reise hjem med fjorten poeng hver, mens De Blå endte på tolv. Dermed holder De Gule stillingen i teten av maratontabellen.

De Blå er et merkelig lag. Også denne lørdagen så det lenge ut som det skulle bli blå triumf, men så ble det nok en kollaps mot slutten. Rune Ullared har fått mye velfortjent kjeft for ukontrollert atferd, men denne gangen slo han til med en fantastisk målgivende til Jan S., samt en elegant scoring med hodet. Jan S. fikk forresten en forferdelig lyskestrekk i det han var i ferd med å score. Vi ønsker god bedring.

De Røde var som vanlig bra, og Michael var tilbake for fullt. Likevel triller ikke poengene inn på samme måte som i fjor.

De Gule åpnet bra, men forsvant etter hvert inn i en tidlig vinterdvale. Mot slutten tok laget seg sammen, samtidig som referenten satte seg på tribunen. Dermed ble også denne lørdagen en triumf for det klassiske laget. Selvfølgelig preges det gule mannskapet av en høy gjennomsnittsalder, og det skjer de merkeligste ting. Lørdag oppdaget Jan Egil at kameraten Dag Morten hadde tatt på seg fotballskoene på feil ben, med andre ord venstre på høyre og høyre på venstre. Ikke rart at han slet med pasningsspillet! Ellers var Ulf glimrende i eget forsvar, og avverget mål etter mål. Jon Petter skal også ha ros for at han aldri ga opp, og han avsluttet i stor stil!

Hva så med vinutlodningen? Referenten ble dagens vinner, til enorm applaus fra alle fremmøtte. Jeg takker for det, og ønsker alle en riktig god helg!

Bj. N.


PS ! På veien ut av hallen ble det referert til en tale i Teateret ifm Haldensang-boka, hvor taleren visstnok dro frem en historie om en av Old Boys spillerne --> Det var en episode for 30 - 40 !!!!! år siden hvor da Ulf Bjerkman gikk som spiller fra TTIF til Kvik Halden, og dette gikk jo ikke ubemerket hen på den tiden.... Kommentaren var at når dette skjedde så gikk IQ'en opp i Dær'n og ned i Kvik...... eller var det motsatt ??! Uansett, en artig kommentar ;-)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline