Referat fra 04. 11.

Postet av Old Boys den 4. Nov 2017

Ukas høydepunkt for aldrende talenter er lørdag morgen i Tistedalshallen, og 17 “oldboysere” benyttet sjansen til å ha det moro også denne lørdagen.

De Gule fulgte opp forrige ukes oppvisning med nok en sterk formiddag, og etter en skarp avslutning endte laget på 17 poeng. De Blå sloknet mot slutten, og det ble bare 11, mens De Røde endte sist med 10 poeng.

De Røde glimtet likevel til, og Reidar serverte to kunstverk av noen pasninger som resulterte i mål. Likevel ble det lite poeng ut av det hele, og det er litt typisk at en av nøkkelspillerne, nemlig Bjørge, forlater treninga etter 20 minutter for å dra på heisatur til Gøteborg med A-laget.

De Blå så også ut til å få fullklaff helt til siste runde, men da var det også slutt. Det hele endte med at Trond N. lå og sprellet inne i eget mål mens han holdt foredrag om hva de andre skulle ha gjort.

De Gule var på sitt beste, og laget slapp ikke inn mer enn fem mål på ti kamper. Trond E. var på besøk (pendler fra Kapp på Toten), og han rensket godt opp foran mål. Blant annet nøytraliserte han John Harald på blått lag fullstendig. John Harald påstod at Trond stakk ham i øret med fingeren, men ærlig talt; det har da aldri vært ulovlig å gjøre det?

Ellers scoret Ulf knallhardt med venstre, mens Kjetil satte i gang et dødbringende samarbeid med Morten, noe som resulterte i mål på mål. Dermed leder gult lag med 25 poeng. Slett ikke verst av “Bingobanden”!

Under kaffen var det usedvanlig harmonisk stemning, og alle var fornøyd da Rune Ullared (som egentlig aldri har lagd et frispark) ble dagens glade vinner av vinlotteriet.

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline