Referat fra 28.10.

Postet av Old Boys den 28. Okt 2017

16 spillere og støttekontaktene Trygve og Jan Egil var på plass lørdag morgen i Tistedalshallen, og alle forlot hallen noen timer etter i bedre fysisk og psykisk forfatning enn da de kom!

Sportslig hadde De Gule en “flytdag”, og vant klart med 18 poeng. De Røde og De Blå fulgte opp med henholdsvis 12 og 11, og dermed går vi inn i det mørke november med De Gule som klare serieledere. Ikke dårlig av et lag som Bjørge har døpt “bingobanden”, med 5 spillere over 60 år!

De Blå spiller egentlig ganske bra, men det skorter på konsentrasjonen bakover. Egentlig ligner denne gjengen litt på Liverpool; talentfullt, men på bærtur taktisk. Trond N. er i kjempeslag, og han er også på grensa til å være sympatisk. Likevel endte det med at Rune Ullared rabla helt etter å ha blitt korrigert av nettopp Trond.

De Røde har fått mye berettiget ros av referenten, men også her kan det koke over. For det første snek den ellers så skikkelige Reidar seg unna et soleklart straffespark mot Kjetil. Videre hadde også Bjørge et rableanfall mot egne lagkamerater fordi en eller annen ikke gjorde alt riktig.

De Gule stilte med sju spillere, noe som stiller store krav til organisering av innbytting underveis. Referenten bidro fornuftig i denne sammenhengen, fordi han tilbragte mest tid på tribunen denne lørdagen. Ellers er flere spillere i framgang. Dag Morten er snart tilbake på det nivået han var før amputasjonen, og Ulf har slanket bort 3,3 kilo, noe som gjør underverker i hans alder (på vei mot 65). Ellers er både Kjetil, Jan, Morten og Jon Petter i habil form, og dermed strømmer poengene inn.

Under kaffen dominerte et kjent tema, nemlig straffespark eller ikke. Det er ille å skrive dette, men hos De Gule har vi en, ja kun en spiller som ikke har respekt for lov og orden. Han innrømmer for eksempel ikke å ha forårsaket straffespark, selv om han innerst inne vet at han har syndet. Av hensyn til vedkommendes familie går vi ikke ut med navnet, men vi kan si så mye som at han tidligere livnærte seg nettopp ved å forvalte lov og orden. Sånn kan det gå!

Hva så med vinutlodningen? Trond N. ble dagens vinner, og han kunne dermed vende hjem til Hanne med en fin vitvinsflaske til lørdagskvelden!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.