Referat fra 14.10

Postet av Old Boys den 14. Okt 2017

Inkludert Trygve og Jan Egil møtte 19 mann til trening i Tistedalshallen lørdag morgen.
Etter en spennende, duellfylt og høylytt formiddag stod De Røde igjen som vinnere med 17 poeng, mens De Blå var like bak med 15. Det gule lederlaget ble jumbo med 9, noe som virkelig muntret opp konkurrentene!
De Røde hadde ikke sin beste dag, men alle skal ha for arbeidsinnsats og tæl. Et eksempel er siste kamp, hvor dagens serieseier ble spikret gjennom et 40-metersløp fra Frode, praktfullt spilt gjennom av en god Bjørge. 
Hos De Blå var Trond N. rett og slett fenomenal, og resten av laget fulgte godt opp. For øvrig utmerket samtlige seg med sportslig atferd både på tribunen og ute på parketten. Hos denne gjengen er det aldri noe problem med å få frispark når man bør ha det, og når motstanderne lager selvmål, er det selvfølgelig ingen som morer seg åpenlyst over det.

De Gule var egentlig et sorgens kapittel denne lørdagen, og referenten var mye verre enn det. Ulf, som jo har trenerutdannelse, og derfor vet hvordan han skal muntre opp egne spillere, utbrøt mot slutten at referenten aldri hadde vært dårligere enn nå. Det verste er at han hadde helt rett!
Som vanlig kom alle til sans og samling igjen under kaffen, og stemningen var som vanlig på topp. Ulf er jo en prisverdig kaffekoker, da han hver lørdag er på plass klokka sju for å ha alt klart. Nå har han imidlertid fått det for seg at det er bare noen kanner man kan forsyne seg av, og brudd på dette blir det slått hardt ned på. Hvor skal dette ende?
Dagens mest fornøyde ble uansett Frode som vant vinlotteriet. Vel fortjent etter en utmerket spillemessig innsats!
Husk helt til slutt at det ikke er trening neste lørdag. 
Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline