Referat fra lørdag 7.10

Postet av Old Boys den 7. Okt 2017

Igjen må reserve-referenten trå til da hoved-referenten igjen skal til hovedstaden for besøk i de royale kretser. Vi får håpe han husker at det er kjole og hvitt som gjelder der inne  !

Først må det nevnes en historisk hendelse ; ingen ville tippe i dag ! Kampene satt opp var fra League 1 og 2 i England, og det var ingen som hadde hørt om alle lagene på kupongen! Det løste seg ved at alle satt ett tilfeldig kryss hver, til lappen var fylt opp til 288,-  Så blir det 12 rette nå, så blir det en stor sum !

Med 17 + 2 (Jan Egil og Trygve) oppmøtte old boysere var det klart for atter en runde på parketten, og det var store forventninger, spesielt på det Blå laget, siden Kjetil var borte og både Bjørn og Dag Morten var tilbake ;-)

Poengene ble 21 til Rødt, 12 til Blått og 8 til Gult !

Det eneste laget som var fornøyd etter dagens runde var det Gule !!! Jon Petter var klar og tydelig på dette under kaffen etter runden. Med en gjennomsnittsalder som vi aldri har opplevd tidligere karret de til seg 8 poeng. De scoret dog flere mål, med det var i eget bur, noe som gladelig ble kommentert fra motstanderne. Morten I fortsatte med sine scoringer, men det var ikke like mange baller og jobbe med som vanlig. ... Ulf var vel den som var mest skuffet, og han kunne gjerne sponse en langhelg eller to på Bjørn og Dag Morten som var tilbake :-) I tillegg så påstår Jan F at det lages frispark som ikke blir tatt, noe reserve-refrenten overhodet ikke forstår noe av....

Det Blå laget forsøkte så godt de kunne, men glemte ofte sine plasser på banen, som igjen førte til 2 katastrofale tap mot de Gule. Både Rune og reserve-referenten ble til tider vel optimistiske, både ift egne ferdigheter og posisjonering.... Espen og Trond N forsøkte å glimte til med smarte trekk underveis, men når avslutningene stort sett satt i treverket ble det ikke mange mål. Uten overdrivelse så hadde vel Henning en 10-12 sjanser som burde gått inn ;-)

Hva med Rødt ? Jo, for det første var de misfornøyde med 21 poeng... ? Hvordan er det mulig? De scoret jevnt og trutt, og med godt spill og flust av scoringer av Frode og Michael, så gjorde det egentlig ikke noe at Bjørge ikke hadde dagen i dag ;-) Hadde vel noen titalls sjanser uten mål :-)  Selv om Reidar og Iver slapp Morten I litt for enkelt til med noen scoringer i dag, så hadde de Røde full kontroll og tok et jafs på de Gule på tabellen.

Under kaffen ble det som vanlig diskutert viktige temaer, og som vanlig var det Reidar som vant vinutlodningen. Kanskje Reidar er den som bør ta tippeoppdraget, da han vinner vinutlodningen stort sett hver gang.


John Harald

Fortsatt sur reserve-referent
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline