Referat fra lørdag 30.09

Postet av Old Boys den 30. Sep 2017

Med kun 14 oppmøtte spillere til runden, var det stor spenning helt til noen få minutter før kampstart om Gult lag i det hele tatt klarte å stille lag ! 

Men, joda - Jon Petter kom ruslende inn døra og da var det igjen duket for en Gul dag på parketten....

Gult og Rødt stilte med 4 spillere hver og lånte av hverandre mot Blått.

Med hovedreferenten på tur til Lillehammer (dro visst på torsdag for å være der i dag ?!? og i tillegg med en halv-amputert arm i følge sikre kilder), og Dag Morten på tur et eller annet sted, så ble det overhørt at alle pengene samlet inn etter sist runde nå skulle brukes slik at de to nevnte kunne få lov til å reise på mange turer fremover....

Runden ble igjen overlegent vunnet av Gult lag med 23 poeng, med Blått på 12 og Rødt på kun 6 !

Det startet dog ikke på beste måte for Gult da både Morten I og Kjetil slurvet med mange målsjanser, men det snudde kjapt ! Plutselig ramlet alle ballene ned som vanlig i beina på Jon Petter og Kjetil som spilte lissepasninger til Morten I som bøttet inn mål. Til og med Ulf (Styret) briljerte (med god hjelp av Reidar på Rødt) med Messi-finter og målgivende pasninger. 

Ryktene sier at Morten I ikke skal ta av seg drakta på lenge (han var jo ikke svett engang) og vise seg for verden med drakta på ;-)

Hva med de andre lagene? Blått lag startet greit poengmessig, men det var lite som stemte etterhvert... Det var tvert i gjennom svakt forsvarspill, lite kreativitet og dermed heller ikke mange mål fremover på banen. Når sjansen først bød seg så må Jan S sin sjanse på streken, som han trygt setter utenfor, nevnes.... Hodeløse kyllinger ble nevnt i pausene på den Blå benken og det sier sitt ! Reserve-referenten glemmer ikke tunnelene, og de får smile de som kan nå.... For en elefant glemmer aldri ! Så lykke til senere !

Rødt lag? Jo, med kun 6 poeng så kan det jo ikke være mye som stemte... Tom Hermans 100% sjanser som settes i stolpene eller på utsiden glemmes ikke med det første ;-) Frode halter rundt og Reidar som lar Ulf gjøre som han vil???? Da ble det lite hjelp i Iver som fikk flotte kommentarer fra sidelinjen når det buttet imot ;-)


Runden ble som vanlig avsluttet med kaffe, gode samtaler og vinutlodning. Reidar fikk æren av å trekke - og trakk som største selvfølgelighet seg selv som vinner.


John Harald 

Enda surere reserve-referent
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline