Referat fra lørdag 23.9

Postet av Old Boys den 23. Sep 2017

Med 15 + 3 (Christian, Trygve og Jan Egil) oppmøtte old boysere var det klart for den fjerde serierunden en noe overskyet lørdags morgen --> og for noen ble det virkelig en overskyet morgen...


Først må det jo nevnes det Gule lagets historiske runde med hele 22 poeng ! Dette var i følge noen den beste runden noensinne på det historiske Gule laget..... Alt, og med det menes nesten absolutt alt, gikk de Gules vei i dag. Ballen ramlet stort sett ned i beina på Kjetil og Morten I. som bøttet inn mål. Heldigvis for oss andre ble det også noen mål andre veien..... Det hørtes til og med snakk om at det skulle spleises på en forlenget ferie på spillerne som ikke var tilstede. Makan til frekkhet overfor Styret (Ulf) og referenten (Bjørn). Det var til og med snakk om at denne ferien burde vare til langt ut i 2018 !!!!!!!!!! Ellers på Gult var det dønn solid tvert i gjennom, med stort sett full kontroll hele veien....  Men hva skjer egentlig med Jan F.? Han lager flere frispark nå på èn runde enn han tidligere gjorde på en hel sesong på Rødt lag... Der ser vi hvordan miljø påvirker ! Makan ! Dag Morten for øvrig, lager jo ikke frispark - det har han aldri gjort !

Blått lag skrapte til slutt til seg 9 poeng, og Rødt endte med fattige 8 poeng... 

Hos Blått var det lite som stemte i dag, og etter en 1 minutts tirade mot Jan S fra reserve-refenten klarte selvfølgelig reserve-referenten å gjøre akkurat den samme "feilen" selv.... til stor applaus fra Gult og Rødt lag.... Ellers var det slurv og manglende innsats som satte preg på Blått lag i dag, og dette kunne høres gjennom hele runden. Både Trond N og Torfinn etterspurte mer bevegelse, både med og uten ball, og når Trond N tydelig meldte i fra om at vi får starte med det enkleste - innsats, da var det egentlig for sent. Hadde det ikke vært for seieren i siste kamp hadde det vært katastrofalt :-(

Hva med Rødt lag? De unngikk akkurat en 0 poengs runde da kun 4 stilte opp... og dette påvirket nok spillerne til tider. Den vanligvis rolige, stødige og sindige Reidar gikk plutselig til angrep på Trond N som ikke en gang spilte.... Han satt på tribunen i påvente på neste kamp. Verden er sannelig ikke forutsigbar lenger ! Frode lærte både med- og motspillere en remse med banneord, da han snublet i sine egne bein og tråkket over. Ellers ble det kommentert at Bjørge søker jobb i Vegvesenet --> da han var helt åpen for tunneler som igjen ble til baklengs-mål ;-)


Runden ble avsluttet på nesten vanlig vis, dvs. stemningen var usedvanlig positiv og høy blant de Gule, og det ble nevnt at Morten I. ikke kommer til å lande på jorda før det har gått noen uker ;-) Vinen ble trukket og Tom Herman kunne lykkelig ta med seg gevinsten hjem.


John Harald

Sur reserve-referent

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline