Referat fra 16. 09.

Postet av Old Boys den 16. Sep 2017

Inkludert Jan Egil møtte 16 mann til ny poengdyst lørdag morgen i Tistedalshallen, og som vanlig forlot alle frammøtte hallen i en mer opphøyet tilstand enn da de kom. Særlig gjaldt det denne lørdagen De Røde, som etter en sterk sluttspurt samlet sammen 17 poeng. Selv på en dårlig dag fikk De Gule 13, mens De Blå endte sist med 12, etter å ha tapt de tre siste kampene. Dermed leder De Gule fortsatt tabellen, noe laget liker å minne omverdenen om!

 

De Røde møtte med kun 4 mann, og dermed forsynte de seg av toppspillere fra de andre lagene gjennom hele treninga. Uansett viste de fram mye godt spill, og med nye fine drakter med reklame fra Billington på brystkassa, minnet de faretruende om laget fra forrige sesong.

De Blå er slett ikke dårlige, men møtte nok en lørdag motstand som ble for mye for dem. John Harald slo til med en praktfull 50-meters målgivende pasning til Henning, mens Rune U. plutselig tok fram en overstegsfinte mot Kjetil på gult, som sendte Kjetil langt opp på tribunen. Vi venter spent på fortsettelsen!

Hos De Gule gikk det for mye opp og ned, men laget kommer nok til å bli langt bedre når også Jan F. blir pensjonist om en uke. Nivået har jo blitt så høyt at det er problematisk å henge med hvis man skal jobbe for fullt ved siden av! Når da i tillegg Ulf får skiftet ut en hofte, blir det nok skummelt å være blå og rød.

Oppsiktsvekkende var det likevel at verken Ulf eller Kjetil deltok under vinutlodningen, men stakk tidlig hjem for å støvsuge. Begge er allerede medlemmer av “Gå hjem-klubben”, så lørdagens hendelse styrket sjansen for å bli æresmedlemmer akkurat der.

Vinner av en Amarone(!) ble Jan Egil, som til tross for dårlige knær tar seg en tur og drikker kaffe med jevne mellomrom. Det kan gjerne flere tidligere stjerner gjøre, og på den måten minne oss andre om at alt var bedre før.

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline