Referat fra 09. 09.

Postet av Old Boys den 9. Sep 2017

19 spillere og støttepersonene Yngvar og Jan S. var nok en lørdag morgen på plass i Tistedalshallen for å utøve toppidrett på høyt nivå. Krise i norsk fotball? Langt i fra!

Dette ble utvilsomt det klassiske gule laget sin formiddag. Hele 21 poeng ble utbyttet, mens De Blå og De Røde kjempet seg til 12 hver. Dermed leder De Gule serien, til stor ergrelse for både den ene og andre… .

De Røde hadde en tung dag, men glimtet som vanlig til. Betenkelig er det likevel når den ellers så sportslige Reidar begynner å filme seg til frispark. Jan F. på gult lag har nemlig aldri laget et frispark, og han kommer heller ikke til å gjøre det i framtida.

De Blå hadde sine perioder, med Trond N. og Espen som et listig radarpar, men John Harald og Rune Ullared bakerst har utvilsomt hatt bedre dager på parketten.

 

Et harmonisk (!) gult lag åpnet i stor stil, men fem over ni lagde referenten et komisk selvmål med hodet, og dermed kom det også en tjue minutters downperiode. Referentens megatabbe fikk imidlertid fram kjempehumør hos Ulf. Egne lagkameraters fadeser er altså det som virkelig gjør susen, ikke sportslig framgang!

Ellers scoret Morten I. et helt vanvittig mål. En mislykket pasning fra referenten ble fanget opp helt oppe i krysset og stusset i mål. Antakelig er dette et historisk mål som vi aldri kommer til å se flere ganger. Morten hadde heller ikke noen god forklaring på hvordan han fikk det til.

Hva så med vinlotteriet? Den alltid velspillende og humørfylte Jan F. ble dagens vinner.

Vel fortjent, vel fortjent!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline