Referat fra 02. 09.

Postet av Old Boys den 2. Sep 2017

Endelig i gang igjen! 19 fotballkamerater var på nytt på plass lørdag morgen i Tistedalshallen, og dermed var kampen om seriemesterskapet 2017/18 i gang!

Fjorårets seriemestre fikk en strålende åpning med 16 poeng, mens De gule og De Blå fulgte med 12 hver.

De Røde har delvis et nytt lag, men noen støtter er på plass fortsatt. Iver Eriksen debuterte i oldboyssammenheng, og etter at han ble varm i trøya viste han seg fram som en solid rød forsterkning. Frode og Bjørge “Sven Ingvars” har flyttet på seg fra gult, og har tydeligvis lært mye av å være i et utviklende miljø sist sesong.

Hos De Blå var det helt katastrofe den første halvtimen, men laget ble bedre for hvert minutt som gikk. Trond N. (nå også i en sympatisk utgave!), Espen og Torfinn løp motstanderne i senk, og alle fikk se at det ikke er bare talent og ferdigheter som er viktig i fotball.

De Gule åpnet forrykende, men da klokka ble ni, var det slutt på både vett og krefter. Å tåle medgang er noe denne gjengen må jobbe med. Morten snakket om “barneskirenn”, og Ulf lurte på hvor vi skulle sette pokalen etter å ha spilt i 20 minutter. En positiv overraskelse var likevel Dag Morten, som ikke gjorde på langt nær så mye galt som han pleier. Noe som psyket motstanderne ut den første halvtimen, var lagets nye drakter. Kledelige gule drakter med passende nummer (bortsett fra Ulf som fikk nr. 10) og navn satte en fin ramme for serieåpningen.

Helt til slutt var det kaffe, og årets første vinner av vinlotteriet ble Bjørge “Sven Ingvars”. Hvorfor dette navnet? Jo, på sist helgs “fuck off” på hytta til Ulf gikk han nærmest inn i en transe av henført lykke hver gang “Jag ringer på fredag” ble spilt.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline